Arkadaşlar biliyorsunuz TikTok uygulamasında profil ve gönderi görüntüleme geçmişi var. Ben bu ikisini kapatıyorum ama kendi kendine yeniden açılıyor. Hesapta 2 adımlı doğrulama da var. Bu neden oluyor? Yardımcı olur musunuz? Görselleri aşağıya bırakıyorum.
