Hoşgeldin Misafir

Tokatcıların Şüpheli Davranışları Nelerdir ?

İslam Seriyyesi

12 Kas 2021
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kimler Tokatlanır ?
-Mal olanlar.

Neden Tokatlanırlar ?
-Gey gey ticaret yapmaktan .

Sanal üzerinde ve gerçek hayatta birisi sizi ticari olarak s*kmeye çalışıyorsa hiç sekmez şu şüpheli hareketlerde bulunur ;-

-GEREKSİZ, AŞIRI SAMİMİYET KURAR

Sizinle aşırı gereksiz samimi olmaya çalışan satıcılar genellikle güveninizi kazanmaya çalışır ki malı daha kolay itelesin .

-SİZİ ACELEYE GETİRİR

Elinden geldiğince hızlı ve aceleye getirerek size karar , düşünce süresi bırakmadan hızlıca karar vermenizi sağlamaya çalışır .

-ESCROW KORKULU RÜYALARIDIR
Escrow'u duyunca köpek görmüş kediye dönüyorsa , esc dediğinizde; İşte yok uğraşamam , yok komisyon vermeyelim escye vb. der , kaçar.

-TRENDYOL GİBİ İNDİRİMLER YAPAR (1000TL SADECE 99TL HATTA SANA 10 TL KRŞM)
Fiyatta manyak bir indirim yaptıysa yeter ki al aq bedava bile veririm kafasına giriyorsa o malı size itelemeye çalışıyordur ya bozuk hizmettir yada kolpa .

-KENDİ İCRAATLERİNİ SUNMAK YERİNE , SÖZLÜ GÜVEN KURMAYA ÇALIŞIR
Bana güvenmiyor musun , saçmalıyorsun gibi kalıplar kullanıyorsa eğer şöyle söyliyim Yiğidin malı ortadadır, güven konusu açıldığı an önünüze referanslarını atması lazım
atmasa bile siz isteyin . Atmazsa kolpa olayı daha ağır basar , yine de ilk satışı da olabilir .

-SIRF SATABİLMEK İÇİN GÖTÜNÜZDEN KOŞARLAR
Siz eyvallah almıyorum dediğiniz halde götünüzden koşuyorsa o adam size muhtaçtır kalitesinden ötürü çok iş yapmıyordur siz nadir müşterisinizdir yada sizi tuttu sikme peşinde kaçırmıyor .

-SAF , İYİ KALPLİ GÖZÜKMEYE ÇALIŞIRLAR
Canım kardeşim vs. ne istersen yaparım , sana her zaman yardım ederim vs. tabii müşteriye iyi davranılmalı fakat aşırı yapmacık Saf iyi kalpli rolleri yakaladığınız an kaçın o kişiden . Saf insanlara karşı güvenlik mekanizmalarınız kapanır ve o kişiye karşı savunmasız hale gelirsiniz .​

Moderatör tarafında düzenlendi: