Hoşgeldin Misafir

Tr geneli kaza geçirmiş kişilerin datası

Megatron35

29 Nis 2020
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sağlık analiz şirketi için Türkiye geneli trafik kazası geçirmiş hastaların dataları lazım sağlayabilecek olan varsa iletişime geçebilir mi
Ücret dolgundur ve devamlı

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Megatron35' Alıntı:
Merhaba sağlık analiz şirketi için Türkiye geneli trafik kazası geçirmiş hastaların dataları lazım sağlayabilecek olan varsa iletişime geçebilir mi
sigorta satışı yapıyorsanız işinize yaramaz ama, yine de işinize yararsa benim elimde ürolog datası var, bizzat şahısların problemlerini yazarak doldurduğu. datanın tamamı 2019 yılına ait.

Ersever

26 Ağu 2017
372 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
percl' Alıntı:
Megatron35' Alıntı:
sigorta satışı yapıyorsanız işinize yaramaz ama, yine de işinize yararsa benim elimde ürolog datası var, bizzat şahısların problemlerini yazarak doldurduğu. datanın tamamı 2019 yılına ait.

Trafik kazasi gecirenler demis urologa giden trafik kazasi vakasi varmidir bilemedim. :)

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ersever' Alıntı:
percl' Alıntı:
Megatron35' Alıntı:

Trafik kazasi gecirenler demis urologa giden trafik kazasi vakasi varmidir bilemedim. :)

konu sağlık olunca şeedeydim dedim, bir de erkeklerin çoğu beyniyle düşünemediğinden önemli bi data yani. bunun data olarak sonuç başına maliyeti bile, 8-10 tl bana gelişi. toplamaya kalksan zor, reklam açsan imkansız. turşusunu mu kuram, konuyu görünce daldım :D