Hoşgeldin Misafir

Tüm Scriptleriniz Ücretsiz Kırılır. [ÜCRETSİZ]

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Selam,
Bildiğiniz üzere Script Paylaşımlarına Son Hız Devam Etmekteyiz,
Bazı Scriptler Lisanslı/ioncubeli Falan oluyo dert etmeyin artık Tüm Dosyaları Ücretsiz Şekilde Kırıyoruz.
Yapmanız Gereken Tek Şey Scripti yani yazılımı öm yoluyla bizlere iletmek olucaktır.
Not: Scriptin Paylaşılmamasını isterseniz Kesinlikle Paylaşım Yapılmicaktır Tabi Paylaş Derseniz Sizinde Foruma Bi Tuzunuz Ekmeğiniz Olur,
Sorularınız Varsa Yorumlarda Belirtiniz,
Dinamik Keyli Dosyalar Kırılmamaktadır Bilginiz Olsun,
Boş Oldukca Tüm Dosyaları Kırıp Deneyip Yollayan Arkadaşa Tekrar Teslim Edilecektir.
BU KONU SADECE TURKHACKS AİLESİNE ÖZELDİR BAŞKA FORUMLARDA FALAN CEVAP DAHİ VERMEZLER.
Küçük Not,
Dosyalarınız En Geç 1-5 Gün Veya daha kısa süre içinde teslim edilecektir.
TELEGRAM ADRESİM TIKLA

kodbaba

23 May 2021
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Şifrelileri alıyorum önce kırıyorum sonra eksiklerini toparlıyorum sonrada hatalarını gişderiyorum tüm testler bitince gelip burda paylaşıyorum paylaşmama diyenin yeri yok burda

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
teşekkürler.
kodbaba' Alıntı:
Ben Şifrelileri alıyorum önce kırıyorum sonra eksiklerini toparlıyorum sonrada hatalarını gişderiyorum tüm testler bitince gelip burda paylaşıyorum paylaşmama diyenin yeri yok burda

tamam dostumda soran oldumu ? ve bu gerginlik nedir biraz kendine zaman tanı ondan sonra dosya kırarsın. sakin ol forum senin :D

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
Arkadaşlar Selam,
Bildiğiniz üzere Script Paylaşımlarına Son Hız Devam Etmekteyiz,
Bazı Scriptler Lisanslı/ioncubeli Falan oluyo dert etmeyin artık Tüm Dosyaları Ücretsiz Şekilde Kırıyoruz.
Yapmanız Gereken Tek Şey Scripti yani yazılımı öm yoluyla bizlere iletmek olucaktır.
Not: Scriptin Paylaşılmamasını isterseniz Kesinlikle Paylaşım Yapılmicaktır Tabi Paylaş Derseniz Sizinde Foruma Bi Tuzunuz Ekmeğiniz Olur,
Sorularınız Varsa Yorumlarda Belirtiniz,
Dinamik Keyli Dosyalar Kırılmamaktadır Bilginiz Olsun,
Boş Oldukca Tüm Dosyaları Kırıp Deneyip Yollayan Arkadaşa Tekrar Teslim Edilecektir.
BU KONU SADECE TURKHACKS AİLESİNE ÖZELDİR BAŞKA FORUMLARDA FALAN CEVAP DAHİ VERMEZLER.
Küçük Not,
Dosyalarınız En Geç 1-5 Gün Veya daha kısa süre içinde teslim edilecektir.
TELEGRAM ADRESİM TIKLA

Eline Sağlık Üstad