Hoşgeldin Misafir

Tüm Siteleri Anında Klonlama

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

Google yeni bir yapay zeka (yapay algoritma) aracı çıkardı. Bu araç neredeyse tüm siteleri klonlayıp sunuyor. Tabi sirenin büyüklüğüne göre oluşturma süresi uzayabiliyor. Şuan için Amerika dışında hiç bir yerde çalışmıyor. Bunun için VPN kullanmanız gerekiyor. PC üzerinden çok daha rahat çalışıyor. Telefondan denedim biraz zorlandım. İlk denemelerime göre gayet başarılı. Kullanıp daha detaylı bilgi veren arkadaşlar olursa iyi olur

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tüm siteleri anında klonlamak yasal ve etik değildir. Güvenli ve yasal yollarla yedekleme ve klonlama yapmak, orijinal sahip izniyle mümkündür. Site yedekleri ve içerik kopyalama için hosting paneli veya uygun yedekleme araçlarını kullanabilirsiniz.

PERSEVERACE

7 Eyl 2023
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

Google yeni bir yapay zeka (yapay algoritma) aracı çıkardı. Bu araç neredeyse tüm siteleri klonlayıp sunuyor. Tabi sirenin büyüklüğüne göre oluşturma süresi uzayabiliyor. Şuan için Amerika dışında hiç bir yerde çalışmıyor. Bunun için VPN kullanmanız gerekiyor. PC üzerinden çok daha rahat çalışıyor. Telefondan denedim biraz zorlandım. İlk denemelerime göre gayet başarılı. Kullanıp daha detaylı bilgi veren arkadaşlar olursa iyi olur

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
']https://labs.google.com/pomelli/about[/replyandthanks][/replyandthanks][/URL]
Teşekkürler.

RuhsuzBeyy

Bakara 174
14 Eyl 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

']https://labs.google.com/pomelli/about[/replyandthanks][/replyandthanks][/URL]
Teşekkürler