Hoşgeldin Misafir

Tüm THS Ailesine Kuzey Iraktan Selamlar

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tqahxhw.png
Tüm ths ailesi abilerim kardeşlerim 7 yıldır buradayken ayrı düşmek özletiyor sizi ufak bir hatıra bırkıyorum burası bana bir aile oldu en güzel günlerimi de sizinle pylaşmak istedim en içten sevgilerimle hepinizi özlemle anıyorum selamlıyorum inşallah 4 ay sonra görüşürüz 👋

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,478 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tqahxhw.png
Tüm ths ailesi abilerim kardeşlerim 7 yıldır buradayken ayrı düşmek özletiyor sizi ufak bir hatıra bırkıyorum burası bana bir aile oldu en güzel günlerimi de sizinle pylaşmak istedim en içten sevgilerimle hepinizi özlemle anıyorum selamlıyorum inşallah 4 ay sonra görüşürüz 👋
Allah yardımcınız olsun abi

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,440 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sağ sağlim dönmeniz temennisi ile.. Sayenizde rahat uyuyoruz! Allah kolaylıklar versin ayağınıza taş değdirmesin!

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yüce Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Hayırlı teskereleriniz olsun.
allah yar ve yardımcın olsun hocam
Az kaldı sabret biz bıraktığın yerdeyiz
Kolaylıklar dilerim.
Sağ sağlim dönmeniz temennisi ile.. Sayenizde rahat uyuyoruz! Allah kolaylıklar versin ayağınıza taş değdirmesin!
Allahi razı olsun baş tacısınız hepinizin yeri bende ayrı ayrı sağlıcakla kalın 👋❤️

yasinkarot

Çanakkale
12 Ocak 2025
521 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tqahxhw.png
Aleyküm selam bro.

Siyah Sancak

Siyah Sancak

Üye Yöneticisi Yardımcısı
Üye Yöneticisi Yrd.
1 Eki 2017
79 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hocam Allah azze ve celle sizi muhafaza eylesin bizi habersiz bırakmayın Allah celle celaluhu sizi ve tüm mehmetçiğimizi korusun muhafaza buyursun