Brezilya Merkezli Bir Turizm Şirketi Tarafımca Hacklendi, İmzamız Bırakıldı. 
Zone Kayıtları:
Zone Kayıtları:
ShikataGaNai - Attackers Tim sundu.
|
hocam çok kişi söylüyor da ortalık bununla alakalı eğitim dolu az biraz ingilizce bilgisi ile bana gerek kalmaz.emeğine sağlık kral nasıl yaptığının eğitimini bizede versen bizde başlasak güzel olacak
ipin ucunu tutabilsek gerçeten gerisi gelecek çok video izledim ama boş hepsi ama ne olursa olsun elbet bir gün diyorumhocam çok kişi söylüyor da ortalık bununla alakalı eğitim dolu az biraz ingilizce bilgisi ile bana gerek kalmaz.![]()
Hocam deface anlatılan kadar basit bir işlem değil ben uzun süredir uğraşıyorum daha yeni yeni doğru düzgün bişiler yapmaya başladımipin ucunu tutabilsek gerçeten gerisi gelecek çok video izledim ama boş hepsi ama ne olursa olsun elbet bir gün diyorum
Eline sağlık link eklemeyi yine unutmuşsunBrezilya Merkezli Bir Turizm Şirketi Tarafımca Hacklendi, İmzamız Bırakıldı.
Zone Kayıtları:
ShikataGaNai - Attackers Tim sundu.
zone da var diye eklemiyorum ama bundan sonrakilerde eklerimEline sağlık link eklemeyi yine unutmuşsun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ha hocam siz indexteki linkleri diyorsunuz ama indexte link yok ben mi görmüyorumTebrikler indexlere link eklemeyin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sıkıntı yok kardeşim eline sağlıkHa hocam siz indexteki linkleri diyorsunuz ama indexte link yok ben mi görmüyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim