|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
https://www.virustotal.com/gui/url/...53ccc9ac52a69cdfb1d1898b40aaea9c3ba/detectionOrganikPiskos' Alıntı:Bir bitmediniz iploger taktiklerimi bunlar
mavisimsek' Alıntı:Basit şeyler
Arslan' Alıntı:https://www.virustotal.com/gui/url/...53ccc9ac52a69cdfb1d1898b40aaea9c3ba/detectionOrganikPiskos' Alıntı:Bir bitmediniz iploger taktiklerimi bunlar
Kendinle Karıştırma Basit İşlerle İşimiz Olmaz .
Herşey zor olacak diye bir tabir var mı bilmiyoum bence yok photoshop zor şeylerden oluşan birşey değil siz benden daha iyi biliyorsunuzdur sonuçta desıgnersiniz kolay şeyler de bir araya gelerek güzelşeyler oluşturabilir fikrinin taraftarıyım.
Herşey zor olacak diye bir tabir var mı bilmiyoum bence yok photoshop zor şeylerden oluşan birşey değil siz benden daha iyi biliyorsunuzdur sonuçta desıgnersiniz kolay şeyler de bir araya gelerek güzelşeyler oluşturabilir fikrinin taraftarıyım.
NasyoneL' Alıntı:Teşekkürler paylaşım icin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Arslan' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Teşekkürler paylaşım icin
Teşekkür Ederim
Öncellikle teşekkür ederim sağolun lakin bence sondaki daha güzel ilk baştaki resimin orjinal hali her türlü güzel olur zaten grafik tasarımcı olmakda birçok resimi birleştirerek ortaya yeni güzel birşey çıkartmak değilmi tasarımcılarda bunu birleştirerek güzel birşey çıkartıyor. Eleştiriniz için teşekkür ederim iyi forumlar .mavisimsek' Alıntı:Arslan' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Teşekkürler paylaşım icin
Teşekkür Ederim
Ehli güzel kardeşim Mesele o değil Basit birşeyden de ziyade mesela fotoğrafa shop yapmak ıcın kesıyor ama fotoğrafın ilk hali son halinden daha güzel Hani varsa bu tür resimlere merakınız belirtin ben size En kalitelisini video olarak cekıp göstereyim hepimiz keyif alalım Benimkisi de sadece ufak bir eleştiri
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesele de o yaArslan' Alıntı:Öncellikle teşekkür ederim sağolun lakin bence sondaki daha güzel ilk baştaki resimin orjinal hali her türlü güzel olur zaten grafik tasarımcı olmakda birçok resimi birleştirerek ortaya yeni güzel birşey çıkartmak değilmi tasarımcılarda bunu birleştirerek güzel birşey çıkartıyor. Eleştiriniz için teşekkür ederim iyi forumlar .mavisimsek' Alıntı:Arslan' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Teşekkürler paylaşım icin
Teşekkür Ederim
Ehli güzel kardeşim Mesele o değil Basit birşeyden de ziyade mesela fotoğrafa shop yapmak ıcın kesıyor ama fotoğrafın ilk hali son halinden daha güzel Hani varsa bu tür resimlere merakınız belirtin ben size En kalitelisini video olarak cekıp göstereyim hepimiz keyif alalım Benimkisi de sadece ufak bir eleştiri
Belki yakında oda gelirmavisimsek' Alıntı:Mesele de o yaArslan' Alıntı:Öncellikle teşekkür ederim sağolun lakin bence sondaki daha güzel ilk baştaki resimin orjinal hali her türlü güzel olur zaten grafik tasarımcı olmakda birçok resimi birleştirerek ortaya yeni güzel birşey çıkartmak değilmi tasarımcılarda bunu birleştirerek güzel birşey çıkartıyor. Eleştiriniz için teşekkür ederim iyi forumlar .mavisimsek' Alıntı:Arslan' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Teşekkürler paylaşım icin
Teşekkür Ederim
Bizler parçalarız daha sonra cok daha iyisini cıkartmaya calısırız bu sadece 1 parça üzerine yoğunlaşıp başka bir parça cıkartıyor . Ben Wgt calısmaları gibi bişey bekliyodum aslında senın başlıgı görünce daha sonra bu video biraz hayal kırıklığı oldu o yüzden buralara geldi bu muhabbetler![]()