|
SurHan' Alıntı:Resim ekle Kısmından Ekle Resimlerini.Düzelttim ben.Çalışman Beğendim teşekkürler
salihfurkan0' Alıntı:SurHan' Alıntı:Resim ekle Kısmından Ekle Resimlerini.Düzelttim ben.Çalışman Beğendim teşekkürler
resim ekle kısmı yok sadece ikon kısmı var
SurHan' Alıntı:salihfurkan0' Alıntı:SurHan' Alıntı:Resim ekle Kısmından Ekle Resimlerini.Düzelttim ben.Çalışman Beğendim teşekkürler
Mübarek Kardeşim İkonlardan O Zaman Bu İkona Tıkla Ekle Resmi.
Bak İşaretledim![]()
salihfurkan0' Alıntı:O ikonlar yok bende onu demeye çalışıyorum sadece konu ikonu ekleme yeri var önceden ekleyebiliyordum şimdi o ikonların olduğu yer yok
SurHan' Alıntı:salihfurkan0' Alıntı:SurHan' Alıntı:Resim ekle Kısmından Ekle Resimlerini.Düzelttim ben.Çalışman Beğendim teşekkürler
Bak İşaretledim![]()
O ikonların olduğu yer yok bende onu demeye çalışıyorum konu ikonları yeri var önceden ekliyordum nereden eklendiğini biliyorum ama o resim ekleme ikonları yok
SurHan' Alıntı:salihfurkan0' Alıntı:O ikonlar yok bende onu demeye çalışıyorum sadece konu ikonu ekleme yeri var önceden ekleyebiliyordum şimdi o ikonların olduğu yer yok
Bak İşaretledim![]()
O ikonların olduğu yer yok bende onu demeye çalışıyorum konu ikonları yeri var önceden ekliyordum nereden eklendiğini biliyorum ama o resim ekleme ikonları yok
Çerezlerini Sil Komple
salihfurkan0' Alıntı:SurHan' Alıntı:salihfurkan0' Alıntı:O ikonlar yok bende onu demeye çalışıyorum sadece konu ikonu ekleme yeri var önceden ekleyebiliyordum şimdi o ikonların olduğu yer yok
SurHan' Alıntı:salihfurkan0' Alıntı:resim ekle kısmı yok sadece ikon kısmı var
Bak İşaretledim![]()
Çerezlerini Sil Komple
Çerezleri , geçmişi herşeyi en az 5 defa sildim hatta yeni tarayıcı bile indirdim ama halen aynı