phonenumber123
- 9 Tem 2020
- 630 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
phonenumber123' Alıntı:Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bir index atasım da geliyor da ondan sordumAkura' Alıntı:phonenumber123' Alıntı:Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik![]()
Açığı kapat çık dostumBen genelde öyle yapıyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Akura' Alıntı:phonenumber123' Alıntı:Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik![]()
phonenumber123' Alıntı:Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DeepiMpaCt' Alıntı:Mail atarsın şurada şurada açık var kapatın diye..
JQTR1' Alıntı:bana bildir yada başka moda duruma göre bakalım mesela bu milletin a.ına koyacaz diyen adam şirketine girsen basma diyecek değiliz
Akura' Alıntı:phonenumber123' Alıntı:Açık bulduğumuz Türk sitelere nasıl bir uyarı yapmalıyız index mi bırakalım açıklamamı bırakalım nasıl çözeceklerine yönelik![]()
kanka hacklink çık
phonenumber123' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Mail atarsın şurada şurada açık var kapatın diye..
Ya böyle ya da ana dizine not şeklinde bırakırım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
phonenumber123' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Mail atarsın şurada şurada açık var kapatın diye..
Ya böyle ya da ana dizine not şeklinde bırakırım
JQTR1' Alıntı:bana bildir yada başka moda duruma göre bakalım mesela bu milletin a.ına koyacaz diyen adam şirketine girsen basma diyecek değiliz
kanka hacklink çık
Ben hobi olarak yapanlardanım arada denk geliyo sadece
Bu ne aq mesajlar karışmış asdfadsfsf