Hoşgeldin Misafir

Türk Telekom da AKK'yı kaldırıyor

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
turk-telekom-akk02-e5a7_cover.jpg

-BTK yani Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yapılan düzenleme sonrasında 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerinde AKK, Adil Kullanım Kotası kaldırılıyor. Birçok internet servis sağlayıcının yaptığı gibi Türkiye'nin en büyük internet altyapısına sahip olan şirketi Türk Telekom da AKK'yı 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren kaldıracağını açıkladı. --

turk-telekom-akk-kWFG.jpg

Türk Telekom da AKK'yı kaldırıyor--

-Bugün İstanbul'da düzenlenen bir basın toplantısı ile duyurulan yeni düzenleme ile Türk Telekom aboneleri ek bir ödeme yapmadan yeni yıldan itibaren paketlerini kotasız olarak kullanmaya başlayacaklar. --
-Basın toplantısında konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, abonelerine yılbaşından itibaren kotasız internet hizmeti vereceklerinin müjdesini verdi. --

AKK nedir?--

-Uzun yıllardır internet paketlerinde bulunan bir kota sistemi olan AKK yani Adil Kullanım Kotası, gelişen teknoloji, büyüyen dosya boyutları yüzünden çağdışı kalmaya başlamıştı. Bu konuda adım atan sektörü düzenleyen kurum BTK, 1 Ocak 2019'dan itibaren bütün internet servis sağlayıcılarlar için kotayı kaldıracağını açıklamıştı. --

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
HuKumsuZ' Alıntı:
Akk kaldırıyor ama bence fiyatları ucuracak 1 senedir turknet kullanıyorum hiç bi şekilde başka yere geçmem :)

Eskilerden O Turknet İle Davamız vardı.Onlarda Eskiden Çok işler yaptılarda kapatılmış konular.Millet Şikayetler veriyordu hep :) .Sonra Düzeldiler.. :)

Kasposa

30 Eyl 2018
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi artık 2019 gelse de altyapı yenilenmeleri bitsin. 3 gündür DSL yüzünden sürekli kesinti yaşıyorum. Gündüz net yok akşam da 30-50 MB arası indiriyor ve ben bu duruma çok irite oluyorum.

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akk kalktigi zaman fiyatlar artacak akk kalksa bile benim oturdugum yerde internet sadece 8 mps ye kadar destekliyor yani bazi insanlarin isine yaramayacak simdi ne alaka diyeceksiniz internet kotu oldugu zaman akk kalksa nolur ? Bence ilk yapacaklari is alt yapilari duzeltmek olsun