Hoşgeldin Misafir

Türkçe e-ticaret paketi arıyorum

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar
Birçok web sitesine ve temalara,eticaret sitelerine bakmama rağmen aradığım şekilde bir e-ticaret / teması bulamadım.
Bazılarının php ya da mysql versiyonu düşük, ya menüsünde ya da arayüzünde sıkıntı var ya da , responsive %100 uyumlu değil ya da ya da .... liste uzayıp gidiyor.
Baktığım zaman hah işte bunu arıyorum diyebileceğim ücretli ya da ücretsiz Türkçe eticaret sitesi full arıyorum.
*Php ve mysql min. 7
*Opencart 3.0.3.6 ve +
*Tamamıyla Türkçe
*Ödeme yöntemlerinde Bankalar ve diğer pytr vs
*Kargo takip vs
*Geri sayım ürünü

Fiyatının makul olması ve dosyanın teslim edilmesi de önemli bir faktör :)

Yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dm atmıştım geri donuş yaparsanız yardımcı olurum
Evet atmıştınız. Teşekkür ederim tercüme için. Önce Localhostta deniyorum kafama uyarsa servere kuracağım. Daha önce kurduğum ve çalışan eticaret 1.3.5 versiyonu şu anda bir türlü kuramıyorum. Sürekli hata veriyor. Opencart versiyonlarını da değiştiriyorum. Her birinde başka hata veriyor. 3.0.3.6 ve üzeri versiyon kuruyorum üzerine temayı upload ediyorum. Ocmod kesinlikle kurulmuyor. Hata veriyor tüm opencart versiyonlarda. 1 haftadır çözmeye çalışıyorum. Zamanım gidiyor emeğim gidiyor gidiyor da gidiyor :)

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart ile uğraşacağına direk php kurup ayar versen çoktan işini çözdüydün emeğin gitmemiş olacaktı

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart yerine çok detaylı birşey istiyorsan prestashop kullan. Ama çok detaylı birşey istemiyorum diyorsan forumda php e-ticaret yazılımları var onları kullanabilirsin.