Hoşgeldin Misafir

Türkçü Kimdir ? Nedir ? Necidir ? / Gjz0

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

*Türkçü vatan sevmenin ustasıdır.--
*Türkçü, ülkücü değildir.Ülkücü anlayışa göre müslümanlar kardeştir.Türkçü'ye göre Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.Ülkücü'nün önderide başbuğuda Alparslan Türkeş'tir.Türkçünün önderi Hüseyin Nihal Atsız, başbuğu Mustafa Kemal Atatürk'tür.--
*Türkçü ırkçıdır.Kan ve ırk ayrımı yapar.Ancak merhamet önemli bir husustur Türkçü için.Türk olmayan masum bir çocuğa asla zarar verilmesine izin vermez.--
*Türkçü renk ırkçılığı yapmaz.--
*Türkçü her şeye eleştrisel yaklaşır.Türklükten başka hiçbir şeye körü körüne bağlanmaz.En büyük örneğini Atsız Ata'da görebiliriz.Atatürk'üde Osmanlıyıda eleştirmiştir.--
*Türkçü mutlaka ama mutlaka Atatürkçüdür.--
*Türkçü siyasi bir parti tutmaz.Siyasetle arası pek yoktur.Tek davası Türklüktür.--
*Türkçü Turan Ülküsünü benimsemiş insandır ve mutlaka bir gün gerçekleşeceğine inancı vardır.--
*Türkçü dinsiz değildir.Sadece din ayrımı yapmaz ve dini insanın vicdanına bırakır.--
*Türkçü devlet meselelerine dini katmayı sevmez.Din ile insanların gözlerinin boyanmasından hoşlanmaz.--
*Türkçü laiktir.--
*Türkçü gözünü kırpmadan bu vatan için can alır, can verir.--
*Türkçü Osmanlı düşmanı değildir, seviciside olmak zorunda değildir.--
*Herkes Türkçü olamaz.
--
*Türkçü her zaman yalnızdır.Kimseye kendini beğendirme gibi bir çabası yoktur.Her ne olursa olsun davasından vazgeçmez.--
*Türkçü bilime, sanata ve spora önem verir.--
*Türkçü her zaman milli çıkarları her şeyin üstünde tutar.--

Konuyu hazırladım emek verdim.Konunun altına ırkçı-faşist tarzı yorumlar görmek istemiyorum.Aksi halde yönetim üyelerine bildirileceksiniz.--

"Herşey TÜRK için, TÜRK'e göre, TÜRK tarafından."--

goektuerk.png
--

Saygılarımla, Gjz0--