Hoşgeldin Misafir

Turkhacks Ailesinin Dikkatine! (Lütfen Okumadan Geçmeyelim!)

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,440 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks Ailesi,

Bu platform sadece bir URL’den, satırlarca koddan ya da rastgele açılmış konulardan ibaret değil. Turkhacks, kurulduğu günden bu yana bilginin paylaştıkça çoğaldığı, dostluğun ve rekabetin harmanlandığı dev bir okul. Ancak unutmayın; bir kaleyi ayakta tutan taşlar değil, içindeki muhafızların iradesidir.

Bugün burada sadece birer "misafir" değil, bu dijital kalenin birer parçası olduğumuzu hatırlama vakti!

🚀 Neden Katkı Sağlamalısın?​

Bir forumun kalbi, üyelerinin klavyesinden dökülen her harf ile atar. Paylaştığın bir eğitim seti birinin kariyerini değiştirebilir, yazdığın bir kod bir projenin eksik parçasını tamamlayabilir veya açtığın bir tartışma konusu yepyeni bir vizyon açabilir.

• İz Bırak: "Ben de oradaydım" demek yetmez; "Bunu ben yaptım, bu bilgiyi ben sundum" demenin gururu bambaşkadır.
  • Kendi Markanı Yarat: Forumda paylaştığın kaliteli içerikler, seni sadece bir kullanıcı olmaktan çıkarır; bir otorite haline getirir.
  • Büyük Resmin Parçası Ol: Turkhacks gelişirse, senin imzan daha geniş kitlelere ulaşır.

🔥 "Ben Ne Yapabilirim?" Deme!​

Katkı sağlamak için sadece bir dahi olmana gerek yok. Emek ve samimiyet en büyük yetenektir:

• Bildiğin bir konuyu rehber haline getirip paylaş.
  • Deneyip sonuç aldığın bir yöntemi anlat.
  • Soru soran birine çözüm üret, elinden tut.
  • Güncel arşivleri ve kaynakları güncelleyerek arşivimizi zenginleştir.

💪 Harekete Geçme Zamanı!​

Arkadaşlar, biz burada sadece bir içerik tüketim topluluğu değiliz; biz üreten, geliştiren ve domine eden taraftayız. Klavyenizin başına geçtiğinizde şunu düşünün: Bugün Turkhacks için ne yaptım?

Pasif kalmak sadece izlemektir; oysa tarih izleyenleri değil, sahneye çıkanları yazar. Şimdi paylaşım zamanu, zihnindeki bilgileri süz ve en iyi içeriğini hazırla. Forumun tozunu attırmaya, "Bende Buradayım!" dedirtmeye hazır mısın?

"Bilgi paylaşıldıkça güçlenir, paylaşıldığı yer ise devleşir."
Görelim bakalım, Turkhacks’in asıl gücü kimlerin elindeymiş? Konularınızı, projelerinizi ve o bitmek bilmeyen enerjinizi bekliyoruz!

@Graves sana meydan okuyorum! foruma 10 konu açmanı istiyorum! sende başkasına meydan oku! (challenge)

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,472 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık ağabeyim.
Burada asıl farkı oluşturanlar hazır olanı tüketmek yerine, ortaya bir şey koyanlar.
Sorumluluk alıp adım atan üyelerimiz bizim için en değerli üyedir.
Böyle hareketler çoğaldıkça bu yer gerçekten değer kazanıyor.

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgi paylaştıkça çoğalır; çoğaldıkça güç olur, güç oldukça topluluğa değer katar.
Her paylaşılan satır, bir başkasının yolunu aydınlatır.
Saklanan bilgi unutulur; paylaşılan bilgi iz bırakır.
Bugün senin bildiğin, yarın bir başkasının çözümü olabilir.

Turkhacks ruhu budur: Bilgi tek elde değil, ortak akılda büyür.
Paylaş, katkı sun, öğren – sonra yine paylaş.
Unutma, her katkı zincirin bir halkasıdır.

"Paylaştıkça güçlenen bilgi, birlikte büyüyen zeka.”

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Kaan hocam ✍️ mı atıyorum eklenecek bir şey bırakmamışsın eline sağlık :)

Burası kıymetini bilenler için çok büyük bir kütüphanedir her zaman söylüyorum ve herkes hakkettiğini muhakkak alır…