Kaan
- 11 Tem 2019
- 1,440 Mesaj
- TIM Görevleri
- 1
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Turkhacks Ailesi,
Bu platform sadece bir URL’den, satırlarca koddan ya da rastgele açılmış konulardan ibaret değil. Turkhacks, kurulduğu günden bu yana bilginin paylaştıkça çoğaldığı, dostluğun ve rekabetin harmanlandığı dev bir okul. Ancak unutmayın; bir kaleyi ayakta tutan taşlar değil, içindeki muhafızların iradesidir.
Bugün burada sadece birer "misafir" değil, bu dijital kalenin birer parçası olduğumuzu hatırlama vakti!
Bir forumun kalbi, üyelerinin klavyesinden dökülen her harf ile atar. Paylaştığın bir eğitim seti birinin kariyerini değiştirebilir, yazdığın bir kod bir projenin eksik parçasını tamamlayabilir veya açtığın bir tartışma konusu yepyeni bir vizyon açabilir.
Katkı sağlamak için sadece bir dahi olmana gerek yok. Emek ve samimiyet en büyük yetenektir:
Arkadaşlar, biz burada sadece bir içerik tüketim topluluğu değiliz; biz üreten, geliştiren ve domine eden taraftayız. Klavyenizin başına geçtiğinizde şunu düşünün: Bugün Turkhacks için ne yaptım?
Pasif kalmak sadece izlemektir; oysa tarih izleyenleri değil, sahneye çıkanları yazar. Şimdi paylaşım zamanu, zihnindeki bilgileri süz ve en iyi içeriğini hazırla. Forumun tozunu attırmaya, "Bende Buradayım!" dedirtmeye hazır mısın?
@Graves sana meydan okuyorum! foruma 10 konu açmanı istiyorum! sende başkasına meydan oku! (challenge)
Bu platform sadece bir URL’den, satırlarca koddan ya da rastgele açılmış konulardan ibaret değil. Turkhacks, kurulduğu günden bu yana bilginin paylaştıkça çoğaldığı, dostluğun ve rekabetin harmanlandığı dev bir okul. Ancak unutmayın; bir kaleyi ayakta tutan taşlar değil, içindeki muhafızların iradesidir.
Bugün burada sadece birer "misafir" değil, bu dijital kalenin birer parçası olduğumuzu hatırlama vakti!
Neden Katkı Sağlamalısın?
Bir forumun kalbi, üyelerinin klavyesinden dökülen her harf ile atar. Paylaştığın bir eğitim seti birinin kariyerini değiştirebilir, yazdığın bir kod bir projenin eksik parçasını tamamlayabilir veya açtığın bir tartışma konusu yepyeni bir vizyon açabilir.- İz Bırak: "Ben de oradaydım" demek yetmez; "Bunu ben yaptım, bu bilgiyi ben sundum" demenin gururu bambaşkadır.
- Kendi Markanı Yarat: Forumda paylaştığın kaliteli içerikler, seni sadece bir kullanıcı olmaktan çıkarır; bir otorite haline getirir.
- Büyük Resmin Parçası Ol: Turkhacks gelişirse, senin imzan daha geniş kitlelere ulaşır.
"Ben Ne Yapabilirim?" Deme!
Katkı sağlamak için sadece bir dahi olmana gerek yok. Emek ve samimiyet en büyük yetenektir:- Bildiğin bir konuyu rehber haline getirip paylaş.
- Deneyip sonuç aldığın bir yöntemi anlat.
- Soru soran birine çözüm üret, elinden tut.
- Güncel arşivleri ve kaynakları güncelleyerek arşivimizi zenginleştir.
Harekete Geçme Zamanı!
Arkadaşlar, biz burada sadece bir içerik tüketim topluluğu değiliz; biz üreten, geliştiren ve domine eden taraftayız. Klavyenizin başına geçtiğinizde şunu düşünün: Bugün Turkhacks için ne yaptım?Pasif kalmak sadece izlemektir; oysa tarih izleyenleri değil, sahneye çıkanları yazar. Şimdi paylaşım zamanu, zihnindeki bilgileri süz ve en iyi içeriğini hazırla. Forumun tozunu attırmaya, "Bende Buradayım!" dedirtmeye hazır mısın?
Görelim bakalım, Turkhacks’in asıl gücü kimlerin elindeymiş? Konularınızı, projelerinizi ve o bitmek bilmeyen enerjinizi bekliyoruz!"Bilgi paylaşıldıkça güçlenir, paylaşıldığı yer ise devleşir."
@Graves sana meydan okuyorum! foruma 10 konu açmanı istiyorum! sende başkasına meydan oku! (challenge)