Hoşgeldin Misafir

Turkhacks Banlanma Türleri

agaht

24 Nis 2024
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hi%C4%9F-hakan-ya%C4%9Far.gif

İyi geceler değerli dostlarım...
Bazı üsteğmen, teğmen gibi rütbeli arkadaşların banlandıklarını gördüm. Yeni üyelerden banlananlar gördüm. Mesela en son dün girmiş banlanmış. Bugün 5dk önce girmiş banlanmış.
Ban yemek bu kadar basit mi?
Banlar hep kalıcı mıdır? Yoksa süreli banlar da var mıdır?

Kişi emek vermiş hesabını büyütmüş, foruma birçok katkısı olmuş. Yazık olmuş diye düşündüm. Yetkililer ve ban deneyimleri olanlar bilgilerini paylaşırsa çok güzel olur. Teşekkürler...

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hi%C4%9F-hakan-ya%C4%9Far.gif

İyi geceler değerli dostlarım...
Bazı üsteğmen, teğmen gibi rütbeli arkadaşların banlandıklarını gördüm. Yeni üyelerden banlananlar gördüm. Mesela en son dün girmiş banlanmış. Bugün 5dk önce girmiş banlanmış.
Ban yemek bu kadar basit mi?
Banlar hep kalıcı mıdır? Yoksa süreli banlar da var mıdır?

Kişi emek vermiş hesabını büyütmüş, foruma birçok katkısı olmuş. Yazık olmuş diye düşündüm. Yetkililer ve ban deneyimleri olanlar bilgilerini paylaşırsa çok güzel olur. Teşekkürler...
Banned Forumun huzurunu kaçırmak isteyen kişilere atılan bir yöntemdir yeni üye olur grup kurallarını okumadan hareket eder yorumlarda saçma sapan kelimeler yazmak yasaktır. üyelerin huzurunu kaçırmak yasaktır. başka forumlardan gelip içerik çalıp paylaşmak yasaktır. isterse yönetimde olsun mesela burda site sahibi bile huzuru bozarsa kurallar dışına çıkarsa ya kendisi uzaklaşır yada biz uzaklaşırız kurallar kişisel değildir herkes için geçerlidir

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumumuzun tüm üyelerine olan sevgi ve saygımız sınırsızdır. Ancak, ne yazık ki bazı bireyler, yapılan uyarılara rağmen art niyetli davranışlarda bulunmaktadırlar. Bu tür davranışlar, topluluk kurallarımız ve değerlerimizle bağdaşmadığı için ilgili üyelerin yasaklanmasına yol açmaktadır.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1 yanlış tüm doğruları götürür. Tabii ki bu yanlışlar konuyu açmak için spam mesaj yazma gibi yanlış değil onlar süreli şekilde uzaklaştırma alır 1-2 defa (Eğer eski bir üye ise) Onun dışında ihanet,kullanıcıların huzurunu bozma,kullanıcıları dolandırmaya teşebbüste bulunma / dolandırma , konu taşıma gibi yanlışların affı olmaz. 1 yanlışı tüm doğrularını siler.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gelir gelmez ilk mesajı hshsg ise fantezi kurularak banlanır yada dolandırıcıdır süresiz banlanır verdiği emeğin hiç önemi yoktur yada aktif bi üyedir aynı hatayı defalarca tekrarlar 5 gün uyarı olarak banlanır örnekler çoğaltılabilir herkeze aynı tarife uygulamıyoruz