Hoşgeldin Misafir

Türkhacks Başkanlık Sistemi Gelsin mi?

Türk Hacks’e Başkanlık Gelsin mi?

• Evet

Oy: 52 74.3%
  • Hayır

Oy: 18 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    70

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,875 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm cümleten;

Tüm forum üyelerimize bir anket ile düşüncelerini öğrenmek istedik. Herkesin iştirak edeceğini düşünüyorum.

Tek soru iki cevap. Herkes cevabında ve cevap vermede özgürdür asla tenkit edilmeyecektir ayıplanmayacaktır ve asla siyasi bir niyet taşımamaktadır.

Evet sorumuz gayet basit ve net.

TÜRK HACKS’E BAŞKANLIK SİSTEMİ GELSİN MI? GELMESİN Mİ?

Daha güçlü bir Türkhacks için THS tipi güçlendirilmiş başkanlık sistemi gelsin mi Anketimize katılmanızı rica ederim.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,214 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
images

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,441 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumun gelişimi ve yönetimin daha dinamik bir yapıya kavuşması adına başkanlık sistemine geçişin yararlı olacağını düşünüyorum. Karar alma mekanizmalarının hızlanması ve icraatların daha etkili bir şekilde hayata geçirilmesi için bu değişikliği destekliyorum. (y)

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Ebu Ubeyde hocam bence konuyu biraz daha açıklarsanız daha iyi olur misal "Başkanlık" sisteminden kasıt nedir tam anlamadım.

Örnek : " Başkanlık sistemi, yürütmenin (hükûmetin) ve yasamanın (meclisin) birbirinden bağımsız olduğu bir devlet yönetim biçimidir. Bu sistemde halk, doğrudan cumhurbaşkanını seçer ve cumhurbaşkanı hem devletin hem de yürütmenin başıdır. " diye biliyoruz zaten şuanda forum o şekilde değilmi bir yönetici ve o yönetici altında moderatörler var değişen ne olcak onu anlamadım affınıza sığınarak tam açıklayıcı yazarmısınız ?
Bence çoğu neye evet dediğini bilmiyor veya herkes evet diyor dur bende evet diyim gibi birşey oluşuyor kafada :D

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,082 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Ebu Ubeyde hocam bence konuyu biraz daha açıklarsanız daha iyi olur misal "Başkanlık" sisteminden kasıt nedir tam anlamadım.

Örnek : " Başkanlık sistemi, yürütmenin (hükûmetin) ve yasamanın (meclisin) birbirinden bağımsız olduğu bir devlet yönetim biçimidir. Bu sistemde halk, doğrudan cumhurbaşkanını seçer ve cumhurbaşkanı hem devletin hem de yürütmenin başıdır. " diye biliyoruz zaten şuanda forum o şekilde değilmi bir yönetici ve o yönetici altında moderatörler var değişen ne olcak onu anlamadım affınıza sığınarak tam açıklayıcı yazarmısınız ?
Bence çoğu neye evet dediğini bilmiyor veya herkes evet diyor dur bende evet diyim gibi birşey oluşuyor kafada :D

Katılıyorum. Yıllardır bu platformadayım. Ama içeride ama dışarıda. Birlikteliğimiz daim oldu ve olmayada devam edecek Allah'ın izniyle.

Çok net ve yerinde bir soru sormuş @ScooteR

zaten şuanda forum o şekilde değilmi bir yönetici ve o yönetici altında moderatörler var değişen ne olcak onu anlamadım affınıza sığınarak tam açıklayıcı yazarmısınız ?

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,875 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Gayet açık ve net bir soru ve bunun şu anki sistemle bir alakası yok forumumuz için en doğru sistemi düşünüyoruz hepsi bu admin olarak tek kişinin olması mı yoksa birden fazla olması mı daha iyi olay bu :)))

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,875 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Katılıyorum. Yıllardır bu platformadayım. Ama içeride ama dışarıda. Birlikteliğimiz daim oldu ve olmayada devam edecek Allah'ın izniyle.

Çok net ve yerinde bir soru sormuş @ScooteR
Bu bir ayrılık değil herkes yine burada sadece sistemin işleyişi ile ilgili bir fikir :)