|
CyberHost' Alıntı:Güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık benim için bir intro yapabilir misin reklamsız
CyberHost' Alıntı:Güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık benim için bir intro yapabilir misin reklamsız
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yücel Yıldırım' Alıntı:Humeydi. Aslında renderforest yazısı olmasa güzel olur. Bu alanda eksiğimiz var. Böle introlar gerekli.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Humeydi. Aslında renderforest yazısı olmasa güzel olur. Bu alanda eksiğimiz var. Böle introlar gerekli.
Hakliisin abi o yazinin kalkmasi com pahali birde sizin kurt logosuda olsa introda iyi olurdu![]()
Yücel Yıldırım' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Humeydi. Aslında renderforest yazısı olmasa güzel olur. Bu alanda eksiğimiz var. Böle introlar gerekli.
Hakliisin abi o yazinin kalkmasi com pahali birde sizin kurt logosuda olsa introda iyi olurdu![]()
adobe after Effect programına bak ondan çok güzel introlar yapılıyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
YouTube den araştır Template dosyalar vardır.WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Humeydi. Aslında renderforest yazısı olmasa güzel olur. Bu alanda eksiğimiz var. Böle introlar gerekli.
Aynen abi izledim ama biraz ustalik istiyor
Tecrube istiyor
Biraz denemeye calisim abi yapamassamYücel Yıldırım' Alıntı:YouTube den araştır Template dosyalar vardır.WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Humeydi. Aslında renderforest yazısı olmasa güzel olur. Bu alanda eksiğimiz var. Böle introlar gerekli.
Tecrube istiyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sen dene ginede .WebciAdam' Alıntı:Biraz denemeye calisim abi yapamassamYücel Yıldırım' Alıntı:YouTube den araştır Template dosyalar vardır.WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:Hakliisin abi o yazinin kalkmasi com pahali birde sizin kurt logosuda olsa introda iyi olurdu![]()
Tecrube istiyor
Grafikcilere birakalim ancak :-/
Yücel Yıldırım' Alıntı:Sen dene ginede .WebciAdam' Alıntı:Biraz denemeye calisim abi yapamassamYücel Yıldırım' Alıntı:YouTube den araştır Template dosyalar vardır.WebciAdam' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:adobe after Effect programına bak ondan çok güzel introlar yapılıyor
Tecrube istiyor
Grafikcilere birakalim ancak :-/