Hoşgeldin Misafir

TURKHACKS.com'u Anlatın

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bana katmış olduğu maddi ve manevi bir çok şey oldu daha önceden neden üye olup emek vermedim buaya diye ara sıra üzülüyorum :D
Burdan tanışım doostluğumuzu reale taşıdığımız kişiler de oldu iyi ki varsın TURKHACKS.

Sizin TURKHACKS hakkında görüşünüz nedir? (Biraz yorum kasalım :D)

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2017 yılında yeniden ve sonsuza kadar açıldığından beri burdayım başlarda kendi aramızda takıldığımız samimi bi ortamdı sadece sonradan ülkede nerdeyse her internet kullanıcısının yolunun düştüğü bir platforma dönüştü hayat tarzı oldu diyebilirim
İlk zamanlar olmak isterdim daha iyi olduğunu düşünüyorum o zamanların

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2023 yılında beri üyeyim foruma birden fazla bir çok kullanıcıya illa ki bir yardımım dokunmuştur. İlk gün gibi katıldığımdan beri mutluyum burada zaman geçirmekten sohbet etmekten mutluluk duymaktayım. Yaşadığım zaman içersinde genellikle forumda olacağım bir aksılık olmazsa :)
yeni katılmana rağmen çok fazla kişiye katkıda bulunduğundan eminim (ben dahil)

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2022'nin başlarında katılmıştım foruma. Her açıdan insanlara bilgi katan güzel ve içten bir yer. Özellikle son zamanlarda foruma ciddi desteği olan ve üyelere yardımcı olan @KlasPlas kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum. Bu forumda olmaktan mutluluk duyuyorum. En kısa süre içinde vip üyeliğe geçiş yapmayı istiyorum. Yarışmacı arkadaşlara bol şans sağlıcakla kalın :)

panofeed

9 Mar 2019
1,404 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç birşey bilmiyordum herşey çok pahalı geliyordu öğrenmek için temalar scriptler pahalıydı ve burdan bir çok şeyi indirdim denedim kurdum öğrendim sonra bi Site kurdum ve reklam gelirleri gelmeye başladı hepsi üstadların sayesinde hepinize saygım sonsuz teşekkür ederim yaşımda küçük değil bu arada

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yıllardır takıldığım tek forum. Hayatımda forumda sevmem bir foruma bağlıda kalmam ama burasını forum olarak görmuyorum. Burayı nedense kendimin hissediyorum. Bilgisayara oturunca şirketin sitesini açmakdan önce direk forumu açıyorum. Ama benim burda unutmayacağım TurkCoder var. Bir çok konuda bana destek olmuştu ilk zamanlarda. Neden gitti niye gitti hiç bilmiyorumda sormadımda belki kötü ayrılmıştır diye. Böyle bir konu açılınca anmak istedim.

Bence burası forumdan daha farklı birşey. Bir samimiyet var. Hepinize herşey için teşekkürler

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Haaa ben birde burayı nasıl buldum onu unuttum. Owen vardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli bizim siteleri hackliyordu ben düzeltiyordum o hackliyordu. Açıkları kapatıyordum yine yapıyordu. Sonra 1 ay filan ortalıkda olmadı sonra nette araştırırken burda üye olarak gördüm sadece ona teşekkür etmek için üye olmuştum. Benim bilgime bilgi kattığı için. Burayla tanışmam böyle olmuştu onu anlatmayı unuttum :D :D :D :D

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yıllardır takıldığım tek forum. Hayatımda forumda sevmem bir foruma bağlıda kalmam ama burasını forum olarak görmuyorum. Burayı nedense kendimin hissediyorum. Bilgisayara oturunca şirketin sitesini açmakdan önce direk forumu açıyorum. Ama benim burda unutmayacağım TurkCoder var. Bir çok konuda bana destek olmuştu ilk zamanlarda. Neden gitti niye gitti hiç bilmiyorumda sormadımda belki kötü ayrılmıştır diye. Böyle bir konu açılınca anmak istedim.

Bence burası forumdan daha farklı birşey. Bir samimiyet var. Hepinize herşey için teşekkürler
Bende turkcoder'ın neden rütbesi gittiğini merak ediyorum doğrusu
hatırladığım kadarı ile admindi

hatay.31

antalya
19 Eki 2023
252 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Türk Hacks Ailesi

Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum! Herkesin bilgi ve deneyimini paylaştığı bu harika topluluğun bir parçası olmak gerçekten bir ayrıcalıktır. Birbirimize destek olmaya ve birlikte büyümeye devam edelim! Günümün büyük bir bölümünü formun gelişmesine nasıl yardım edebilirim diye geçiriyorum. Her konuda herkese elimden geldiğince destek veririm. bana ulaşmanız. yeterli