Hoşgeldin Misafir

TurkHacks Farkı | Taklitler Aslını Yaşatır

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
adssfsdız.png

aqdssız.png

@TurkCoder

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kopyala yapıştır işleri sadece, orjinali biz yaparız kopyaları millet kullanır ancak, bide utanmadan yazarlar, iceriklerimizi almayın diye, çalın çalın, ancak başkalarının gölgesinde var olabilirsiniz çünkü !!!

ch1x0r

25 Haz 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
madem kodırsınız kullandıgınız forum sıstemınızı kendınız kodlayın ? demekki iyi stalklamıssınız forumumuzu takip ediyorsunuz sizde her ne yarramsa artık ve biz sizden calmısız sözde öyle dıyorsun {var t=[{text:"inurl:index.php?id="} javascript ile var text ile random yazı attırarak kodırmı oluyorsunuz şifreleseydınız bari kodlarınızı açık açık belli etmeyın zaten kodlar emınımkı sıze ait değil eline index alan kodır oluyor her ne yarramsa yazık ağlayın bizi takip etmeye devam edin EXECT EVİMİZ ASOSYALHATUN ABLAMIZDIR :)

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ch1x0r' Alıntı:
madem kodırsınız kullandıgınız forum sıstemınızı kendınız kodlayın ? demekki iyi stalklamıssınız forumumuzu takip ediyorsunuz sizde her ne yarramsa artık ve biz sizden calmısız sözde öyle dıyorsun {var t=[{text:"inurl:index.php?id="} javascript ile var text ile random yazı attırarak kodırmı oluyorsunuz şifreleseydınız bari kodlarınızı açık açık belli etmeyın zaten kodlar emınımkı sıze ait değil eline index alan kodır oluyor her ne yarramsa yazık ağlayın bizi takip etmeye devam edin EXECT EVİMİZ ASOSYALHATUN ABLAMIZDIR  :)

Klavye delikanlığı yapma lan bebe senin ablanıda sikerim karını kızınıda göt herşey ortada taklit yapan belli gelmiş bir de sikik sikik konuşmasi yok mu şu veledin dünkü bok gelmiş dayılık yapıyor bilmez ki adamı dayıyı mayıyı madam yaparız isminizin bile sanalda yeri yok mirror a bakıyorum da icraatları yok kahpe evlatlarının ancaa laf

ch1x0r

25 Haz 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ulan be allahını sıktıgımın cocugu etmıyım dıyorum ama ablamı kattıgın ıcın edıyom ulan ibine gelin forumumuzdan birşeyler öğrenın kudurmayın fake root yapmayın sanalda herkes abi sizin işiniz gücünüz küfür acıyoruz halinize leymırlar fake rootcular sızı buyrun mirrorlarınız https://mirror-h.org/search/hacker/8349/ ve https://mirror-h.org/search/hacker/964/ amk fake rootcuları :)

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ch1x0r' Alıntı:
ulan be allahını sıktıgımın cocugu etmıyım dıyorum ama ablamı kattıgın ıcın edıyom ulan ibine gelin forumumuzdan birşeyler öğrenın kudurmayın fake root yapmayın sanalda herkes abi sizin işiniz gücünüz küfür :)

Senin anana avradina ablana sövmek sevaptır bebem :D herkes abi mi ozaman senin abilerini de sikeyim her size sövdüğumde o kadar zevk alıyorum ki kuruyorsunuz ya böyle ağlıyorsunuz ya biraz daha kedi gibi miyavlayın hahahah :D ulaan sikik size de mirror bile yok ya ona yan üye sayılarına bak amk cerezzz

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ch1x0r' Alıntı:
madem kodırsınız kullandıgınız forum sıstemınızı kendınız kodlayın ? demekki iyi stalklamıssınız forumumuzu takip ediyorsunuz sizde her ne yarramsa artık ve biz sizden calmısız sözde öyle dıyorsun {var t=[{text:"inurl:index.php?id="} javascript ile var text ile random yazı attırarak kodırmı oluyorsunuz şifreleseydınız bari kodlarınızı açık açık belli etmeyın zaten kodlar emınımkı sıze ait değil eline index alan kodır oluyor her ne yarramsa yazık ağlayın bizi takip etmeye devam edin EXECT EVİMİZ ASOSYALHATUN ABLAMIZDIR  :)

Forum sistemi kodlamak sıkıntı değil o kadar boş zamanımız yok iş güç sahibi insanlarız var t= dediğin kod bir kere koddan anlasan o kodu ordan alıp buraya yazmazsın bir de şöyle bir şey var tema dahil gördüğün tüm sistemi bende dahil 4 kişi yaptı javascript kodunu çalıcak kadar düşmedik madem html kodlarını alıcak kadar düştün mesaj at bu kodları alabilirmiyim diye biz kodları saklıcak olsak sen view-sourcede kodu değil benim yarramın başını görürdün ama sormadan kodları sitene geçirdiğin için gene benim yarrağımın başını görürsün

ha bu arada stalk felan demişsin biz öyle karıların yaptığı işlerden anlamayız biz stalklamayız stalklanırız bizden aldığın kodlarda bunu belli eder hadi şimdi akşam 9 da sütünü içip tavana bakıp uyumaya devam et

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ch1x0r' Alıntı:
ulan be allahını sıktıgımın cocugu etmıyım dıyorum ama ablamı kattıgın ıcın edıyom ulan ibine gelin forumumuzdan birşeyler öğrenın kudurmayın fake root yapmayın sanalda herkes abi sizin işiniz gücünüz küfür acıyoruz halinize leymırlar fake rootcular sızı buyrun mirrorlarınız  https://mirror-h.org/search/hacker/8349/ ve https://mirror-h.org/search/hacker/964/ amk fake rootcuları  :)

Lan Amınakoyduğumun Yarrak Delisi Sikim Sikim Konusup Asabımı Bozma Hem Alıntı Yapıyorsun Hem Çalıyorsun Hemde Almış Ağzına Emzik Bağırıyorsun Bi sokarım Boğazına Nefesini keserim senin zonen kadar konus git ötede ağla.

Point

2 Ocak 2018
576 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ch1x0r' Alıntı:

133 lü forum sitesini? siz mi kodladınız? neye göre? ve ne kullandınız? yarı vb yarı mybb gibi birşey olmuş, kodların yarısıda çalışmıyor.  Demekki Kodlamamışsınız, kodlamaya çalışmışsınız..  ne diyim :) meyve veren ağaç taşlanır misali. 

Not: Forum sahibini ve yönetimdeki arkadaşları  ile alakam yoktur. Öyle aşırı samimi bir sohbetimde. Forum sisteminizi kendiniz kodlayın diye yazdığınız için, sizin foruma girip, nekadar iyisiniz diye merak ettim.