Hoşgeldin Misafir

TurkHacks Hit Botting 1.0

Zymper

10 Eyl 2018
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Site içi proxy hit botu beta sürümü yakında açacağım SEO Hizmetleri alakalı bir sistem üzerinde yer alacak, Google üzerinde ki etkisini henüz ölçmedim. Yandexte bir günde Hack Haber kelimesinde 5 sıra yukarı atlattı aynı şekilde Bing üzerinde de aynı etkiyi aldım.

yazı görseli olabilir

Avrupa Lokasyonlu Hit Girişleri Sunmaktadır.
Günlük 500-300 kullanıcı sokmaktadır.
Page Views ( Sayfa Gösterimi ) : 5000 - 10.000 arasında seytermektedir.
Bütün web sayfalar hit sistemine dahildir.

Google üzerinden bir sonuç alırsam yorumlarda belirticeğim. Beta olduğundan dolayı 1000tl aylık durmadan hit atımı almak isteyen yorumlara yazabilir.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkHacks Hit Botting 1.0 kullanımıyla ilgili, bot kullanımını durdurup, güvenliği artırmak için CAPTCHA ve rate limiting gibi önlemler alın. Ayrıca, bot trafiğini izlemek ve engellemek için güvenlik eklentileri kullanmak faydalı olur.

Zymper

10 Eyl 2018
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkHacks Hit Botting 1.0 kullanımıyla ilgili, bot kullanımını durdurup, güvenliği artırmak için CAPTCHA ve rate limiting gibi önlemler alın. Ayrıca, bot trafiğini izlemek ve engellemek için güvenlik eklentileri kullanmak faydalı olur.
Her bot kendi zamanlama ve sayfada kalma zamanlayıcısına sahip, Beta'da eklemedim ancak ilerki sürümünde daha detaylı bir işlemsellik sunuyor olacağım. Ancak şuanda girilen her bot 20 saniye bir süre ile site içerisinde gezmektedir.