Hoşgeldin Misafir

Turkhacks İndex Çalışmam

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
Cyber Commandos ?

Dostum ctrl-u yapınca TurkHacks sayfası açılıyordu. Ama bir bakayım. O kodları alırken Bazı yerlerden yani o background animasyonunu alırken bir indexten çekmiştim. O yüzden adam koda kendi şeyini koymuş. Düzelttim bende ctrl-u yapınca TurkHacks açılıyor.

NasyoneL' Alıntı:
Emeğine sağlık

Teşekkürler Dostum.

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SsesSiz' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Cyber Commandos ?

Dostum ctrl-u yapınca TurkHacks sayfası açılıyordu. Ama bir bakayım. O kodları alırken Bazı yerlerden yani o background animasyonunu alırken bir indexten çekmiştim. O yüzden adam koda kendi şeyini koymuş. Düzelttim bende ctrl-u yapınca TurkHacks açılıyor.

Baştan aşağı sana ait diye düşünüp kodlara baktığımda onu bulunca bi sormak istedim.

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
SsesSiz' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Cyber Commandos ?

Baştan aşağı sana ait diye düşünüp kodlara baktığımda onu bulunca bi sormak istedim.

Dostum Baştan Aşağı Bana Ait Diye Birşey Yok. Yani İlk Defa Bu Kadar Ayrıntılı Bir İndex Yaptım. Dediğim Gibi Birkaç Kod Başka İndexlerden Çektim. Diğerlerini Kendim Yaptım. Adam Araya ctrl-u Yaptığında Kendi Facebook Sayfasına Atan Bir Kod Koymuş. Bende Bulunca Düzelttim.

CyberHost' Alıntı:
Eline emeğine sağlık kardeşim güzel görünüyor.

Saol Abi. Beğendiysen Ne Mutlu Bana...