|
Roselly' Alıntı:![]()
Yorumu size bırakıyorum.d
etkiye tepki yapıyorum biraz bekleyinOrganikPiskos' Alıntı:Roselly' Alıntı:![]()
Yorumu size bırakıyorum.d
şimdi şöyle bir şey var silemediklerini karalama çabasındalar sevgili adminleri neden bizden kaçıyor böyle çözümler mi üretmiş ağzı leş gibi kokarken kimseden kaçtığımız yok bizim buyursun katili de gelsin tinercisi de sonuçta yiğitlik bizim kahpelik onların işi herkes gibi tek üflemelik canımız var varsın ölelim mezardaki yerimizi doldururuz onlar sonrasını düşünsün
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Roselly' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:Roselly' Alıntı:
Neden korkuyosun ki sen admin misin
aa sende
@Scorpiol yeter hepsine yav skıntı yok yetmezse ben müdahele ederim ^^
Codex' Alıntı:açık Adres Vericem Katil Bey ?
A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Bunlarda hep bana oynuyor
A4ONYM' Alıntı:Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Ya adam resmen senle dalga geçmiş neyi anlamıyorsun? Sence türk insanlarında katil tutacak kadar g*t var mı? Bence Yoktur.
A4ONYM' Alıntı:Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Ya adam resmen senle dalga geçmiş neyi anlamıyorsun? Sence türk insanlarında katil tutacak kadar g*t var mı? Bence Yoktur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Burada olmam istenmiyor o yüzden benzer mesajlar alıyorum
NasyoneL' Alıntı:Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Roselly' Alıntı:A4ONYM' Alıntı:Aman yarappim çok korkuyorum şuan kesin bizi hayckler sonra da hepimizi öldürür.inanma böyle saçma şeylere @Roselly
Burada olmam istenmiyor o yüzden benzer mesajlar alıyorum
Sen burda olmak istiyosan gerisi boş herkez istediği yerde olabilir