hocam yazdığım makaleleere bakın PTHM ile başlayanValla site aciklarina bakmayı bilmiyorum sen biliyorsan ogret ben açıklara bakarım başkasına paslayip düzenleriz
|
hocam yazdığım makaleleere bakın PTHM ile başlayanValla site aciklarina bakmayı bilmiyorum sen biliyorsan ogret ben açıklara bakarım başkasına paslayip düzenleriz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam yazdığım makaleleere bakın PTHM ile başlayan
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam eline emeğine sağlık çok güzel açıklamışsın bu yazdığım uygulamalar sadece linuxa özel mihocam yazdığım makaleleere bakın PTHM ile başlayan
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Windows benimki birde iş olarak kullanıyorum ya emanet pc kendime ait PC bir türlü nasip olmadı olaydı linux çevirip yardım alırdım sendençoğunlukla evet hocam
hocam sanal kurunWindows benimki birde iş olarak kullanıyorum ya emanet pc kendime ait PC bir türlü nasip olmadı olaydı linux çevirip yardım alırdım senden
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hiç kurmadım bilmiyorumhocam sanal kurun
Ondan basit nevar hocam linux ova dosyasını indirin bide virtualboxıHiç kurmadım bilmiyorum
Tim lideri @QARAKURT tur bunu biliyor olmalısınOndan basit nevar hocam linux ova dosyasını indirin bide virtualboxı
ova dosyasını virtualbox'a atın kurulum tamamdır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ne gibi eksiklerEmegine saglik daha profesyonel olabilirdi
Eksik var demedim daha profesyonel olabilirdi dedimNe gibi eksikler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Profesyonel olarak ne gibi demek istedim bendeEksik var demedim daha profesyonel olabilirdi dedim
Yazilar cok yapay duruyor emegine saglikProfesyonel olarak ne gibi demek istedim bende
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yazılar başka indexten alıntı değerli kardeşim ben sadece arka planı ve arka sesi yaptım düzeltme revizesi düşünYazilar cok yapay duruyor emegine saglik
Emegine saglik bastaci birsey demedim eliniz degmisken yazilarida düzeltseydiniz ama sadece görüslerimi paylastim tekrardan emeginize saglik <3Yazılar başka indexten alıntı değerli kardeşim ben sadece arka planı ve arka sesi yaptım düzeltme revizesi düşün
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tekrar revize yapicam üstüneEmegine saglik bastaci birsey demedim eliniz degmisken yazilarida düzeltseydiniz ama sadece görüslerimi paylastim tekrardan emeginize saglik <3
Müsait bir zamanda bende yapmak isterim tekrardan eline saglikTekrar revize yapicam üstüne![]()