Hoşgeldin Misafir

Turkhacks yeni rütbe sistemi. Önemli!

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar. Turkhacks(THS) yönetim ve strateji grupu tarafından alınan karar sonuçu yeni rütbe sistemine geçiş etdik Hayırlısıyla.
Burada yeni rütbe sistemi ile ilgili tüm detayları sizinle bölüşücem.

Not : THS dahilindeki rütbelerin askeri rütbe olması kimse için komutanlık havalarına girmesi için sebebiyyet diyildir. THS dahilindeki rütbeleri üyelerin emeklerine karşilik kazandığı bir rütbedir. Üyelerin bir birine komutanım, albayım, generalim gibi hitab etmesi kesinlikle yasaktır ve böyle bir davranış sonucunda kuralları bozan kullanıcıya cezai işlem uygulanacaktır.
- THS dahilinde, üyelerin çalışmaları, emeklerinin karşılıklarını en iyi şekilde almaları için geniş rütbe sistemi tasarladık.
- Yeni rütbe sistemi ile rütbe almak, terfi ve sair ile ilgili kuralları buradan inceleye bilirsiniz.
- Rütbe sistemi starteji kararı ile, fesedile, düzenlene bilir.
- Rütbesinden asılı olmayarak tüm üyeler THS Kuralları ve Misyonu karşısında davranış ve sorumlulukları aynıdır.
- Yönetim kadrosu gibi ek faaliyyetler rütbe sistemi ile uygun şekilde ayarlanacaktır.
- Gelecekte THS dahilindeki yarışmaların sonuçları, ireli düzey faaliyyetler ve foruma sağlanan katkılar göz önünde bulundurularak, rütbe ataması zamanından önce Yönetim tarafından terfi edile bilir.

rütbeler :
2re1nph.png

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar. Turkhacks(THS) yönetim ve strateji grupu tarafından alınan karar sonuçu yeni rütbe sistemine geçiş etdik Hayırlısıyla.
Burada yeni rütbe sistemi ile ilgili tüm detayları sizinle bölüşücem.

Not : THS dahilindeki rütbelerin askeri rütbe olması kimse için komutanlık havalarına girmesi için sebebiyyet diyildir. THS dahilindeki rütbeleri üyelerin emeklerine karşilik kazandığı bir rütbedir. Üyelerin bir birine komutanım, albayım, generalim gibi hitab etmesi kesinlikle yasaktır ve böyle bir davranış sonucunda kuralları bozan kullanıcıya cezai işlem uygulanacaktır.
- THS dahilinde, üyelerin çalışmaları, emeklerinin karşılıklarını en iyi şekilde almaları için geniş rütbe sistemi tasarladık.
- Yeni rütbe sistemi ile rütbe almak, terfi ve sair ile ilgili kuralları buradan inceleye bilirsiniz.
- Rütbe sistemi starteji kararı ile, fesedile, düzenlene bilir.
- Rütbesinden asılı olmayarak tüm üyeler THS Kuralları ve Misyonu karşısında davranış ve sorumlulukları aynıdır.
- Yönetim kadrosu gibi ek faaliyyetler rütbe sistemi ile uygun şekilde ayarlanacaktır.
- Gelecekte THS dahilindeki yarışmaların sonuçları, ireli düzey faaliyyetler ve foruma sağlanan katkılar göz önünde bulundurularak, rütbe ataması zamanından önce Yönetim tarafından terfi edile bilir.

rütbeler :
2re1nph.png
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş teşekkürler

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Rütbe sistemi, yıllardır üzerinde konuşulan bir konu olup, bugün itibarıyla forumumuzda devreye alınması güzel bir karar olmuş Hayırlı olsun Her kullanıcı, emeklerinin karşılığını bu sistem sayesinde alacak. bu sistemi hayata geçirerek kullanıcılarımızın katkılarını daha görünür kılmayı ve ödüllendirmeyi amaçlayan sistem taktiri hak ediyor. Emeği geçen herkesin eline sağlık

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,439 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks her daim emeği gözetleyen, hakkı; hakkına veren bir, adil yönetim anlayışında olmuştur. İşte bu yüzden burayı seviyorum.. "Bir yanlışı gördükten sonra, diğer bütün doğrular yanlış gelir insana.." anlayışını tamamen köreltmiş zihniyete sahip bir yönetim.. "Güzel insan aramak ile, İnsandaki güzelliği aramak" mantığıyla yolunda yürümeye devam eden Turkhacks yönetimine teşekkür ederim! (y) başarılar dilerim!

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rütbe grafik tasarımından, kodlamasına kadar. Düşünüp uygulayan forum yönetiminin ve yardımcı olacak modların ellerine emeklerine sağlık. Bu forumda yararlı ve bilgilendirici fikir alışverişi yapan herkes hakkını almıştır. Sürekli boş mesaj atarak mesaj sayısını yükselterek rütbe kazanılmadığını, adil ve hakkını veren yönetimleriyle her zaman göstermiştir. Diğer tüm hack ve warez forumlardan ayıran bu husus olmuştur. Teşekkür ediyorum bilgi kirliliğini önlediğiniz ve gerçek bilgilere ulaşmamızı sağladığınız için. Ve yine teşekkür ediyorum kadir kıymet bilip fikirlere ve bilgilere değer verdiğiniz için.