Hoşgeldin Misafir

Turkhacks'e Hizmet Vatana Hizmettir

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,427 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks'e hizmet vatana hizmettir
Turkhacks'e hizmet 200 milyon Türk'ün yaşadığı Turan coğrafyasına hizmettir
Turkhacks'e hizmet 2 milyar Müslüman'a ve İslam dünyasına hizmettir
Turkhacks'e hizmet dünyada zulüm altında bulunan tüm mazlumlara hizmettir

Reklam yalan olmayan işlere destektir bizi devletin api ve gizli verilerini sızdırdığı için kafalarına sabahın 5.30unda taktikal botla basılan vatan hainleri iyi bilir bizi vatanına hizmet eden ve bu hainlerin kafasına basan babayiğitlerde bilir

Bizi warez ile ilgili eleştiriyolar bu alanda liderliği bırakalımda ortalık vatan hainlerine devletini milletini tanımayan ayak takımınamı kalsın

Turkhacks'e düşmanlık vatana düşmanlıktır
Turkhacks'e ihanet vatan hainliğidir
Turkhacks'te bit arayan toz kondurmaya yer arayan anasının koynunda pkklı fetöcü terörist arasın

Bizlerde bu inanç bu misyon bu vatan sevgisi oldukça ölmez bu hareket ölmez bu dava

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,875 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam meyve veren ağaç taşlanır bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir hiç sıkma canını hocam kişi/kişiler layık olduklarıyla birliktedir ve söz konusu vatansa gerisi teferruattır ben şahsım adına burayı geç gördüm çünkü çok uzun bir zamandır forum sitelerine girmiyordum ancak Cenab-ı Allah bir vesile ile burayı karşıma çıkardı ve gördüm ki çok farklı çok başka bir boyut burası Cenab-ı Allah ömür verdikçe kaza bela hastalık olmadıkça inşaAllah burada elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım bu benim kendime olan sözümdür burada ki herkes dava ve yol kardeşlerimdir en azından ben böyle düşünüyorum

Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun…

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben iık başlarda hatırlarsanız mesajımda belirtmiştim. 10 larla forumu araştırdım. Sonuç 0. Boş insanlar boş konuşur, boş yaşar. Kimse ciddiye almaz. Sende ciddiye alma. Misyonumuz var ve buna bağlı omuz omuza sona kadar mücadele edecez.

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks'e hizmet vatana hizmettir
Turkhacks'e hizmet 200 milyon Türk'ün yaşadığı Turan coğrafyasına hizmettir
Turkhacks'e hizmet 2 milyon Müsluman'a hizmettir
Turkhacks'e hizmet dünyada zulüm altında bulunan tüm mazlumlara hizmettir

Reklamla indexle olmayan işlere destektir bizi devletin api ve gizli verilerini sızdırdığı için kafalarına sabahın 5.30unda taktikal botla basılan vatan hainleri iyi bilir bizi vatanına hizmet eden ve bu hainlerin kafasına basan babayiğitlerde bilir

Bizi warez ile ilgili eleştiriyolar bu alanda liderliği bırakalımda ortalık vatan hainlerine devletini milletini tanımayan ayak takımınamı kalsın

Turkhacks'e düşmanlık vatana düşmanlıktır
Turkhacks'e ihanet vatan hainliğidir
Turkhacks'te bit arayan toz kondurmaya yer arayan anasının koynunda pkklı fetöcü terörist arasın

Bizlerde bu inanç bu misyon bu vatan sevgisi oldukça ölmez bu hareket ölmez bu dava
Eline sağlık çok doğru diyorsun. Vallahi ben açıkça söyleyeyim. Kendimi mutlu hissettiğim bana uygun olduğunu düşündüğüm forum burasıdır. Bir forumda beni yönetici yaptılar orada paylaşım bile yapmıyorum. Çünkü orada mutlu değilim isim belirtmeyeyim belki forumdan üyeliğim silinir dedim. Bir forumda üyelik başvurusu oldu. Multi hesap açmak yasaktır tespiti durumunda banlayacağız dediler. Ben Multi hesap açtım ki banlanayım. Multi hesabım başta tespit edilmedi. Bu yüzden ben kalkıp ana hesabıma yorum yaptım. Böylelikle tespit edildi. Ancak admin geldi beni uyardı. Ana hesabından paylaşım yap multi hesabı kullanma dedi. Ben sırf silinsin diye Multi hesabı kullandım. Bir forumda beni yönetici yaptılar orda hâlâ yöneticiyim. Ancak paylaşım bile yapmıyorum. Mutlu olduğum forum Turk Hacks'tir. Dinle ilgilenen kişiler bu tür forumlara takılmazlar zannediyordum. Ama Turk Hacks dindar bir forum çıktı. Sevdiğim forum Turk Hacks'tir.

By_Nimetullah

10 Şub 2023
1,718 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık çok doğru diyorsun. Vallahi ben açıkça söyleyeyim. Kendimi mutlu hissettiğim bana uygun olduğunu düşündüğüm forum burasıdır. Bir forumda beni yönetici yaptılar orada paylaşım bile yapmıyorum. Çünkü orada mutlu değilim isim belirtmeyeyim belki forumdan üyeliğim silinir dedim. Bir forumda üyelik başvurusu oldu. Multi hesap açmak yasaktır tespiti durumunda banlayacağız dediler. Ben Multi hesap açtım ki banlanayım. Multi hesabım başta tespit edilmedi. Bu yüzden ben kalkıp ana hesabıma yorum yaptım. Böylelikle tespit edildi. Ancak admin geldi beni uyardı. Ana hesabından paylaşım yap multi hesabı kullanma dedi. Ben sırf silinsin diye Multi hesabı kullandım. Bir forumda beni yönetici yaptılar orda hâlâ yöneticiyim. Ancak paylaşım bile yapmıyorum. Mutlu olduğum forum Turk Hacks'tir. Dinle ilgilenen kişiler bu tür forumlara takılmazlar zannediyordum. Ama Turk Hacks dindar bir forum çıktı. Sevdiğim forum Turk Hacks'tir.
Davamız Allah davası yuvamız Turkhacks elhamdülillah kardeşim

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah senden razı olsun, siber alemde bayrağımızı her mecrada dalgalandırırken bir yandan da geçlerimizi irşat ediyoruz. Allah'ın izni ve üyelerimizin gayretiyle çok güzel işler yapacağız. Gençleri ifsat eden hacking olarak açılıp sonradan ve p*rno forumuna dönmüş bir de devletimize saldırmış milletimizin kişisel bilgilerini ortaya saçmış kişilere inat mücadelemiz sürecektir.

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah senden razı olsun, siber alemde bayrağımızı her mecrada dalgalandırırken bir yandan da geçlerimizi irşat ediyoruz. Allah'ın izni ve üyelerimizin gayretiyle çok güzel işler yapacağız. Gençleri ifsat eden hacking olarak açılıp sonradan ve p*rno forumuna dönmüş bir de devletimize saldırmış milletimizin kişisel bilgilerini ortaya saçmış kişilere inat mücadelemiz sürecektir.
Allah sizlerden de razı olsun. O bir yana detaya girmeyeyim. Ancak bildiğim bir yapay zeka aracı ile kişilerin fotoğrafı değiştiriliyor. Ve yapay zeka içeriği dedektörü ile inceleniyor. Yapay zeka içeriği oranı çok düştüğü zaman fotoğraf artık tespit edilmiyor. Ve bu şekilde küçücük kızlara şantaj yapılıyor. Çünkü fotoğraflar o bahsettiğim yöntemle tespit edilmiyor. Gerçeğinden farkı kalmıyor. Bu yüzden onlarda korkup boyun eğiyorlar.

lionvan

29 Ara 2021
358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Her yolun bir davetçisi vardır herkes birşeylere çağırır birilerine hizmet eder Mühim olan senin kime ne için hizmet ettiğindir Bildiğin yol doğru yol dur.
Baba-oğul ve eşek öyküsünü belki de birçoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yine de aranızda belki bilmeyenleriniz olabilir diye size bir daha hatırlatayım istedim.
Bir gün baba-oğul ve eşekleri yola çıkarlar. Baba eşeğe biner çocukta onların ardı sıra yürümeye başlarlar. Biri çıkar önlerine:
-Utan be adam! Koca adam eşeğe binip çocuğunu yürütüyorsun der.

Adam düşünür ve utanır, doğru der ve eşekten iner, oğlunu bindirir eşeğe. Bir başkası daha çıkar önlerine:

-Ayıp ayıp! Yaşlı baban yürüyor sen eşeğe biniyorsun!
Baba – oğul düşünürler adam doğru söylüyor deyip birlikte binerler bu kez eşeğe. Ama o da ne biri daha çıkar önlerine?

- Bire vicdansızlar! Bu sıcakta eşeğe iki kişi binip hayvanın canını mı alacaksınız? Yazıklar olsun size.

Baba, oğul birbirlerine bakar galiba adam haklı deyip eşeğe ikisi de binmez öylece yürürler. Ama bu kez de bir başkası önlerine çıkıp;

- Enayiler, eşek bomboş gidiyor bunlar yürüyor demez mi?
Baba der ki oğluna:

-Oğlum bak öyle yaptık olmadı, böyle yaptık olmadı, sen istersen bacaklarından tut, ben de başından biz onu taşıyalım der ve beraberce sırtlarına alırlar eşeği, düşerler yola. Ama bu kez bir başkası çıkar önlerine;

- Şunlara bakın! Eşek onları taşıyacağına, onlar eşeği taşıyor! deyip kahkahayı basınca baba ve oğul birbirlerine bakakalırlar adamın ardından…

- Bu hikayeden sonra neler söylenebilir. Mesela İşte bak oğlum hayatta herkesin doğrusuna göre hareket edersen, kimi zaman ahmak, kimi zaman vicdansız kimi zaman da saygısız gibi yakıştırmalarla karşılaşırsın. Kimse o davranışı neden yaptığını sorgulamaz bile sadece konuşup eleştirir.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks anlatmak ile olmaz dostum turkhacks hakkında atıp tutmadan önce girip biraz bakmak biraz ortama girmek lazım konuşanlarin ve yorum yapanların hepsi bulundukları ortamların içine bakmadan turkhacks ailesini yorumlayan kisilerdir az onlar bulundukları yerlerin ve yakın olduklari kişilerin içine bakmalari lazim dışarıdan davulun sesi hostur ama unutmasinlar içi boştur...