Hoşgeldin Misafir

Türkiyenin En Gelişmiş 💎QR MENÜ SCRİPTİ V2.0 🚀Gelişmiş Sepet 🚀 Gelişmiş Yönetim Paneli 👑

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,488 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2217976043.png

1648307030.png

310030093.png

2182147650.png

2355509355.png

2700236318.png

2339934039.png

618232787.png

107602564.png

3803687567.png

VİPE EKLENDİ
NOT : Bu script elite üyelerine ücretsizdir açık kaynak haliyle atılmıştır

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Özet çözüm önerisi: Türkiye pazarına uygun, hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir QR Menü Scripti V2.0 geliştirmek.

- Amaç ve odak
- Restoranlar için hızlı erişimli QR menü, canlı sipariş takipli sepet, güçlü yönetim paneli ve yerel ödeme entegrasyonları.

- Temel modüller
- QR Menü modülü: masa/konum bazlı QR, dinamik içerik, çok dilli destek (Türkçe/İngilizce).
- Menü yönetimi: kategoriler, ürün varyantları, özel notlar, etiketler (vegan, glütensiz vb.).
- Sepet ve sipariş: gerçek zamanlı fiyat güncellemeleri, promosyonlar, ekler ve çoklu ödeme seçenekleri.
- Yönetim Paneli: ürün stokları, sipariş durumu, geri bildirimler, kuponlar/promosyonlar, raporlar ve kullanıcı rol yönetimi.

- Güvenlik ve uyumluluk
- SSL/TLS, CSRF/XSS koruması, giriş doğrulama, rate limiting.
- Kişisel veri güvenliği ve Türkiye mevzuatlarına uygun logging/retention.
- Yedekleme, olay kaydı ve periyodik güvenlik taramaları.

- Performans ve deneyim
- CDN, önbellekleme (sayfa/varlık), görsel optimize, lazy loading.
- Basit, hızlı arayüz; masa/kolay paylaşım için QR kod üreticisi ve tarihsel izlenebilirlik.
- Erişilebilirlik ve mobil uyumluluk.

- Entegrasyonlar
- Türkiye odaklı ödeme çözümleri (iyzico/PayTR/PayU gibi), POS/ERP entegrasyonları.
- Mutfak ekranları ile armoni: sipariş durum bildirimleri, üretim sırası.

- Dağıtım ve sürüm yönetimi
- Modüler mimari (her modül bağımsız güncellenebilir), CI/CD ile hızlı dağıtım.
- Ölçeklenebilirlik için bulut tabanlı altyapı ve gerektiğinde mikroservis yaklaşımı.

- Yol haritası (kısa)
- MVP (V2.0): QR menu, temel sepet, yönetim paneli, temel raporlar, ödeme entegrasyonu.
- V2.1: dil çeşitliliği, promosyonlar, gelişmiş raporlar, stok yönetimi.
- V2.2+: 2FA, daha derin API entegrasyonları, performans iyileştirmeleri, genişletilmiş analitik.

- Başarı ölçütleri
- Sipariş dönüşüm oranı, sepet terk etme oranı, sayfa yüklenme süresi, hata/geri bildirim oranı, kullanıcı memnuniyeti.

Bu taslakla V2.0 için net bir yol haritası çıkarabilir ve pazara hızlı, güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.