Azab_1999_
- 20 Nis 2022
- 1,376 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Uyusturucu/silah kacakciligi/insan kacakciligi gibi daha nice nice islerden gelen paralar+ olarak yandaslari hepsiSedat Peker'in anlattıklarından sonra tek sorduğum şey bunlar kimin malına kondu acaba oluyor? Boşuna dememişler çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bunlar rahatlar millette sürünüyor. Birde iki kuruş para kazananların parasına göz dikiyorlar.Uyusturucu/silah kacakciligi/insan kacakciligi gibi daha nice nice islerden gelen paralar+ olarak yandaslari hepsi![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ama arada iyiler kaynıyorDaha beter olsun millet.
Iyiler dedigin kesimden insanlarin hepsi bile suan basta icin zerre acimiyorum hak ediyor hepsi. Hic oy vermeyenlere yazik oluyor onlar icinde yapacak bir sey kalmiyor maalesefAma arada iyiler kaynıyor
Başa benim geçtiğimi bi düşünseneIyiler dedigin kesimden insanlarin hepsi bile suan basta bulunan ibneye oy attigi icin zerre acimiyorum hak ediyor hepsi. Hic oy vermeyenlere yazik oluyor onlar icinde yapacak bir sey kalmiyor maalesefMajer'inde dedigi gibi "Hepsinin aq"
![]()
Herkesi banlarsin ulkedekiBaşa benim geçtiğimi bi düşünsene
Ben ırkçıyim ilk ailemi sınır dışı ederim veya idam ettiririm sonra Kürtlere iyilerine lafım yok ama önüme gelene işkence yaparm ülkeyi iyi yönetirim ama sadece Türkler kalirHerkesi banlarsin ulkedeki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Dürüst adamın hali başka ikiyüzlülük yapmıyor en başından söylüyor her şeyi jdjdjdjdhdBen ırkçıyim ilk ailemi sınır dışı ederim veya idam ettiririm sonra Kürtlere iyilerine lafım yok ama önüme gelene işkence yaparm ülkeyi iyi yönetirim ama sadece Türkler kalir![]()
Guvendigimiz daglara kar yagar o zamanEn başta o atıyormuş jsjsjdjdhd
Ona göre oy versnler prezervatifler beleş olucak ilk şartım 1 kutu 88,90 ne aqDürüst adamın hali başka ikiyüzlülük yapmıyor en başından söylüyor her şeyi jdjdjdjdhd