Hoşgeldin Misafir

Türkiye'yi Baştan Sona Saran Yeraltı Şehirleri

Security

25 Ağu 2017
892 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
amasya , bayburt , samsun amisos, trabzon , rize , artvin, gaziantep, yozgat ta bulunan yer alti şehirlerini gezdim yerden yeryüzünden 30 metre derinlikte ve 70 metreye kadar uzanan derinlikleri gördüm tabi daha derine giden yeralti şehirleri de var. İlgimi ceken yeralti dünyasi içinde bulunduğumuz gizemli insanlara benzemektedir her zaman ilgimi cekmiş ve şehirleri gezdiğimde eğer o şehirde yer altı şehri varsa ve halka acık gezilebiliyorsa muhakkak gezerim. Gezdiklerim arasında en ilginç olanıda bayburt yeraltı şehridir.

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
amasya , bayburt , samsun amisos, trabzon , rize , artvin, gaziantep, yozgat ta bulunan yer alti şehirlerini gezdim yerden yeryüzünden 30 metre derinlikte ve 70 metreye kadar uzanan derinlikleri gördüm tabi daha derine giden yeralti şehirleri de var. İlgimi ceken yeralti dünyasi içinde bulunduğumuz gizemli insanlara benzemektedir her zaman ilgimi cekmiş ve şehirleri gezdiğimde eğer o şehirde yer altı şehri varsa ve halka acık gezilebiliyorsa muhakkak gezerim. Gezdiklerim arasında en ilginç olanıda bayburt yeraltı şehridir.

Haklısın.Böyle şeyler çok güzel. Daha o kadar çok yer varki. Mağaraya giriyorsun  Başka bir aleme gidiyorsun sanki. Çok güzel bir şey

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:

Neden bu kadar ilgilisin?  :dodgy: