Gönderilme Tarihi: 15 Tem 2026 #1 Dr Leland Townsend Dr Leland Townsend 6 Eyl 2017 16,496 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: PS5 pro almak istiyorum ve yanında TV de gerecek PS5 pro için en iyi TV hangisi olur, hangi marka model almalıyım?
PS5 pro almak istiyorum ve yanında TV de gerecek PS5 pro için en iyi TV hangisi olur, hangi marka model almalıyım?
Gönderilme Tarihi: 15 Tem 2026 #2 ZahirCoder ZahirCoder Moderator Moderator 25 Ağu 2017 5,190 Mesaj TIM Görevleri 1 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Model bilmem Samsung dan memnunum
Gönderilme Tarihi: 15 Tem 2026 #3 müminbiri müminbiri Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin 13 Ağu 2025 1,323 Mesaj TIM Görevleri 1 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Dr Leland Townsend' Alıntı: PS5 pro almak istiyorum ve yanında TV de gerecek PS5 pro için en iyi TV hangisi olur, hangi marka model almalıyım? Genişletmek için tıkla ... LG OLED C4, Samsung S90C veya fiyat/performans odaklı TCL 55C755 bizim televizyon Beko Hocam ama ps5 için bunlar ideal ama ben TCL den yanayım
Dr Leland Townsend' Alıntı: PS5 pro almak istiyorum ve yanında TV de gerecek PS5 pro için en iyi TV hangisi olur, hangi marka model almalıyım? Genişletmek için tıkla ... LG OLED C4, Samsung S90C veya fiyat/performans odaklı TCL 55C755 bizim televizyon Beko Hocam ama ps5 için bunlar ideal ama ben TCL den yanayım