Hoşgeldin Misafir

Twitter Hesap Paylaşımı 200 Tane

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam yanında bu Twitter hack olayını paylaşmayı düşünüyorum. Sence nasıl bir fikir.

afedersin abim ama anlamadım :exclamation:

Rütbelilere özel TurkHacks Departman da Twıtter hesap hackleme toolsunu paylaşsam.Siz rütbeliler için iyi olurmu?

oooo abim benim sorman hata tabiki efsane olr abim hem de nasıl paylaş abim benim heyacanla bekliyorum :D

Bunu üst yönetim olarak konuşup. İdari bölümde sadece bazı rütbelilerin görebiliceği şekilde paylaşırım. Bu hafta paylaşılır

tam abim peki bazı rutbeliler derken tüm rütbeliler görse daha iyi değilmi abim :shy:

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
afedersin abim ama anlamadım :exclamation:

Rütbelilere özel TurkHacks Departman da Twıtter hesap hackleme toolsunu paylaşsam.Siz rütbeliler için iyi olurmu?

oooo abim benim sorman hata tabiki efsane olr abim hem de nasıl paylaş abim benim heyacanla bekliyorum :D

Bunu üst yönetim olarak konuşup. İdari bölümde sadece bazı rütbelilerin görebiliceği şekilde paylaşırım. Bu hafta paylaşılır

tam abim peki bazı rutbeliler derken tüm rütbeliler görse daha iyi değilmi abim :shy:
:D

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:

:D

anladım abim heyecanla bol hacklenmiş hesapları bekliyorum canım abim :D