Hoşgeldin Misafir

Ücretli script Aldım hiç Biri Çalışmıyor,Paramı Geri Vermek İçin Oyalıyor.

bsoyler

8 Kas 2019
54 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar 2 hafta önce CipHer'den Script Aldım yaklaşık 100 adet,scriptleri ben kuramadım 2 CipHer 100₺ karşılığı kurabileceğini söyledi 10 gündür beni oyalıyor,paramı istiyorum para gelecek verecem diyor script kur diyorum senin sunucunda sorun var diyor(localde bile çalışmadı) script almayı düşünen varsa CipHer    dan almasın akşam zipleyip tümünü ücretsiz paylaşıcam.https://www.turkhacks.com/uye-cipher.html
Öğrenci olduğum için 100₺ benim için büyük para yargılamayın lütfen.

CipHer

17 Nis 2019
405 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@bsoyler
arkadaşın aldığım tüm scriptleri forumdaki alanlar kurdu hatasız kullanıyor sunucuda bir hata var çözemedim gecikme oldu sıkıntılarım vardı ama 100 lira içinde burda kimseye yanlış yapmadım 100 liralık adam olduğunu belli etme o scriptleri paylaş bak neler olucak sana diyorum scriptleri kurmayı beceremiyon bana laf atıyorsun

CipHer

17 Nis 2019
405 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bsoyler' Alıntı:
fazlasını istemiyorum ben paramı gönder kaç haftadır pazara atıyorsun paramı ver kime satacaksan sat

bu yazını kaldır beni karalamaktan vazgeç arakdaşın biri arşiv alacak şimdi konuştum gönderirim pazartesi paranı direk hesabına

bu scriptleirn çalışmadığını iddaa edecek adamweb işinden zerre anlamayandır

bsoyler

8 Kas 2019
54 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CipHer' Alıntı:
bsoyler' Alıntı:
fazlasını istemiyorum ben paramı gönder kaç haftadır pazara atıyorsun paramı ver kime satacaksan sat

bu yazını kaldır beni karalamaktan vazgeç arakdaşın biri arşiv alacak şimdi konuştum gönderirim pazartesi paranı direk hesabına

işte sürekli böyle oyalıyor,bugün saat 5'e kadar paramı geri yatırmazsa tüm scriptleri paylaşırım madem ben anlamıyorum anlayan arkadaşların işine yarar

CipHer

17 Nis 2019
405 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bsoyler' Alıntı:
CipHer' Alıntı:
bsoyler' Alıntı:

işte sürekli böyle oyalıyor,bugün saat 5'e kadar paramı geri yatırmazsa tüm scriptleri paylaşırım madem ben anlamıyorum anlayan arkadaşların işine yarar

bu işten sen zararlı çıkarsın bugün akşam dokuzda kurucam sana her kes şahit ama paylaşırsan

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Suc ıkınızın bence @cıpher kardesım sen scrıpt ıcın hem demo haxırlayacaksın hemde kurulumla ılgılı kucuk kısa vıdeolar hazırlayacaksın ozellıklerı belırteceksın herkes de ona gore konusacak @bsoyler kardesım sana bunu alman ıcın kımse zorlamıyor sahsen ben cogu scrıptı kurdum calısıyor calısmayanları da sordum bana yardım cı oldular warez tımınde kımseyı bılıp bılmeden yargılayıp karalamayın kımsenınde ısını bozmayın adamın ekmek kapısını kapatma ayrıca boyle bır sorun oldumu yonetıme sıkayet edersın degerlendırılır gerekırse sana ıkı ta da odenır ama boyle de yapılmaz kardes yonetıme sıkayette bulun onlar hallderler

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
Suc ıkınızın bence @cıpher kardesım sen scrıpt ıcın hem demo haxırlayacaksın hemde kurulumla ılgılı kucuk kısa vıdeolar hazırlayacaksın ozellıklerı belırteceksın herkes de ona gore konusacak @bsoyler kardesım sana bunu alman ıcın kımse zorlamıyor sahsen ben cogu scrıptı kurdum calısıyor calısmayanları da sordum bana yardım cı oldular warez tımınde kımseyı bılıp bılmeden yargılayıp karalamayın kımsenınde ısını bozmayın adamın ekmek kapısını kapatma ayrıca boyle bır sorun oldumu yonetıme sıkayet edersın degerlendırılır gerekırse sana ıkı ta da odenır ama boyle de yapılmaz kardes yonetıme sıkayette bulun onlar hallderler

@Cipher webci haklı demo ve kurulum yönergesi hazırla habire başın ağrımasın

bsoyler

8 Kas 2019
54 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:

haklısın kuramadığım için ona para karşılığı kurmasını teklif ettim 100₺ye anlaştık,2 haftadır beni oyalıyor,bugünde kurmazsa forumda paylaşıcam kurup kurulmadığını diğer arkadaşlarda test etsin.