Hoşgeldin Misafir

ücretli web site yapılacak

hann29

20 Eki 2018
177 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba öncelıkle sunu ifade etmek isterim konu yanlıs yere acıldımsa özür dilerim adminlerden .
konuya geceğim ben kucuk bir bal üreticiyim

benim hosting var
domainim var
bana seo wordpress tema
sorunsuz sekılde kuracak
tabiki ucuk fiyat istemeden
saygı ve sevgılerımle

hann29

20 Eki 2018
177 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba öncelıkle sunu ifade etmek isterim konu yanlıs yere acıldımsa özür dilerim adminlerden .

benim hosting var
domainim var
bana seo wordpress tema
sorunsuz sekılde kuracak
saygı ve sevgılerımle

örnek sitedir veya daha yakını olabılır
https://hizliresim.com/mf0xjus

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet birden cok php asp lakın wordpresstema kurulum konusunda bilgim yok
tmm yardımcı olurum fakat ufak bir bağış için bu bağışıda türkhacks e bağışlayacaksınız bu isteğinize göredir bu şekilde bağış yapmasanızda gene yardımcı olacağım ücretsiz bir şekilde tema kurulumu vs ürün satışı herşey aktif şekilde

BenSean

13 Eyl 2022
533 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

benim hosting var
domainim var
bana seo wordpress tema
sorunsuz sekılde kuracak
saygı ve sevgılerımle
isterseniz e ticaretli web site kura bilirim sizlere paytr entegrasyon vardı 500 tl den yardımcı olurum isanlar sipariş vere bilir demo isterseniz siteme de canlı destege yazınız

xtimurrr

30 Ağu 2024
69 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

benim hosting var
domainim var
bana seo wordpress tema
sorunsuz sekılde kuracak
saygı ve sevgılerımle
Herhangi bir yer ile Anlaşma sağlamadıysanız görüşebiliriz ve size referanslarrımı iletebilirim belkide böyle yüzlerce site yapmışımdır.

hann29

20 Eki 2018
177 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
isterseniz e ticaretli web site kura bilirim sizlere paytr entegrasyon vardı 500 tl den yardımcı olurum isanlar sipariş vere bilir demo isterseniz siteme de canlı destege yazınız
tmm yardımcı olurum fakat ufak bir bağış için bu bağışıda türkhacks e bağışlayacaksınız bu isteğinize göredir bu şekilde bağış yapmasanızda gene yardımcı olacağım ücretsiz bir şekilde tema kurulumu vs ürün satışı herşey aktif şekilde
zaten amacım bu from ve buraya üye olan arkadaslara emek karsılıgı vermek yoksa wordpress kurumu hazır tema bulduklarım sıkıntımı bendemı sıkıntı anlamıyorum daha doğrusu tema düzenlemekte zorlanıyorum bu konuda yardımcı olacak tabıkı bır emek zaman harcama karsılıgı olacaktır turkhacks bahğiş sıkıntı değil yasasın bizim milletimiz

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zaten amacım bu from ve buraya üye olan arkadaslara emek karsılıgı vermek yoksa wordpress kurumu hazır tema bulduklarım sıkıntımı bendemı sıkıntı anlamıyorum daha doğrusu tema düzenlemekte zorlanıyorum bu konuda yardımcı olacak tabıkı bır emek zaman harcama karsılıgı olacaktır turkhacks bahğiş sıkıntı değil yasasın bizim milletimiz
Flood yapmayınız

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tmm turkhacks.com a bağış yaptıktan sonra bana bildirimde bulun e ticaret sitenizi kurup teslim ederim bağıştan sonra iletişim bilgileri özelden gönderilecektir