Hoşgeldin Misafir

Ücretsiz Canlı Destek Scripti – Crisp – Smartsupp – Tawkto Benzeri

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

h0rmqk8.jpg

Ücretsiz Canlı Destek Scripti‘dir. Canlı Destek Scripti ile Crisp, Smartsupp, Tawkto gibi firmalara ücret ödemeyin.Ücretsiz Canlı Destek Scripti bir çok web sitesi, Canlı Destek sistemine ihtiyaç duymaktadır. Bir çok canlı destek sistemi sağlayan işletmeler mevcut. Bunlardan bazıları ise; Crisp, Smartsupp, Tawkto benzeri sitelerdir. Sitelerinizde bu yazılım ile canlı destek hizmeti verebilirsiniz.

Sistemden bahsedecek olursak, tamamını Türkçeleştirdik. Hiçbir kod şifreli değildir. Dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar sitede kullanabilirsiniz.

KURULUM

Kurulumu ise çok basit, dosyaları indirdikten sonra, veritabanı oluşturunuz ve chat.sql dosyasını yükleyiniz. Daha sonra include klasörü içinde yer alan db.php dosyasından veritabanı bilgilerinizi düzenleyeniz.
Yönetim panelinize: siteadresi.com/operator
Kullanıcı Adı: admin
Parola: 123456

Canlı Destek Scripti Teknik Bilgiler

7.0 üzeri çalıştırırsanız teknik hatalar alabilirsiniz. Hiçbir şekilde eksik kod ve zararlı kod yoktur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

theaksoy

21 Tem 2020
131 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kullanıcı şifre sorunu yaşayanlar için anlatıyorum. bu sistem subdomain e kurulması tavsiye ediliyor. Bunun haricinde include/db.php dosyası içerisinde define('JAK_SITEHTTPS', 1); bu sizde 0 olarak gelir bunu 1 olarak güncelleyin. giriş yapabileceksiniz. define('FULL_SITE_DOMAIN', 'subdomain.siteadi.com');

AZTEC1313

27 Mar 2022
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

h0rmqk8.jpg
-

Ücretsiz Canlı Destek Scripti‘dir. Canlı Destek Scripti ile Crisp, Smartsupp, Tawkto gibi firmalara ücret ödemeyin.Ücretsiz Canlı Destek Scripti bir çok web sitesi, Canlı Destek sistemine ihtiyaç duymaktadır. Bir çok canlı destek sistemi sağlayan işletmeler mevcut. Bunlardan bazıları ise; Crisp, Smartsupp, Tawkto benzeri sitelerdir. Sitelerinizde bu yazılım ile canlı destek hizmeti verebilirsiniz.

Sistemden bahsedecek olursak, tamamını Türkçeleştirdik. Hiçbir kod şifreli değildir. Dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar sitede kullanabilirsiniz.
-

KURULUM

Kurulumu ise çok basit, dosyaları indirdikten sonra, veritabanı oluşturunuz ve chat.sql dosyasını yükleyiniz. Daha sonra include klasörü içinde yer alan db.php dosyasından veritabanı bilgilerinizi düzenleyeniz.

7.0 üzeri çalıştırırsanız teknik hatalar alabilirsiniz. Hiçbir şekilde eksik kod ve zararlı kod yoktur.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

sağol

superseocu

8 Şub 2022
37 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

h0rmqk8.jpg
-

-

KURULUM

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Teşekkürler

bendateme

15 Nis 2022
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sayın hocam öncelikle cok tşk ederim admin paneline sorunsuz gire bildim ama ne yaptıysam ana sayfaya siteye giremedim direk admin paneline atıyor bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim