Hoşgeldin Misafir

#Ücretsiz Nasıl Site Kurulu?#

KensTagia

localhost/kt7
6 Kas 2022
171 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar bir site kurmak istiyorum
Yazılım anlatacağım bir eğitim alanı oluşturmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ben
.com uzantılı bir site kuracağım ücretsiz nasıl alırım?
Ve en önemlisi nereden nasıl kuracağım?

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar bir site kurmak istiyorum
Yazılım anlatacağım bir eğitim alanı oluşturmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ben
.com uzantılı bir site kuracağım ücretsiz nasıl alırım?
Ve en önemlisi nereden nasıl kuracağım?
Merhaba,
Öncelikle ücretsiz site kuracaksanız .com uzantılı bir site açmanız imkansız diyebilirim. Domain aldıktan sonra sadece isim hakkı almış olup birde hosting almanız gerekecektir. Hosting alırken ise hangi tür bir web yazılımı kullanacaksanız ona uygun bir hosting paketi almanız gerekmektedir.

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ücretsiz Web Site Nasıl Kurulur? Ücretsiz site kurmak isteyenler için de son derece ideal seçimler sunduğu söylenebilir. Bunun dışında daha farklı platformlar da olduğu söylenebilir. Hosting firmanın sunduğu yönetim panelinde her şey hazır durumdadır ve sizler tek bir tık ile rahatlıkla ücretsiz site kur işlemi ile sitenizi kurup yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak site kurabileceğiniz platformlardan bazıları şunlardır: Blogger Wix Godaddy Weebly WordPress Amatör kullanımlar ya da kişisel bloglar için ücretsiz web sitesi olanaklarından yararlanmak oldukça mantıklıdır. Çünkü sizi uğraştırmadan birkaç adımda sitenizi kurmanıza yardımcı olacak sistemlerdir.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anılarım depreşti beee. Bir zamanlar tr.gg vardı ücretsiz kurar editlerdik. Sonra dot tk vardı ordan ücretsiz .tk alan adı alırdık. Zaman ne çabuk geçiyor be ☺️ öncelerde hostinger vardı ücretsiz hosting ve alan adı hizmeti sağlıyordu. Şimdi baktım sadece ücretsiz alan adı veriyor. Onun içinde hosting satın alman gerekiyor. Bu işe merakın varsa dostum @ThePredator hocamın verdiği örnekteki platformları denemelisin. Blogger ile başla. Unutma ki bu işte herşeyden önce hayal dünyanın geliştirmelisin. Hayal edebilesin ki kurasın siteyi. Ne profesyonel yazılımcılar biliyorum o kadar bilgi birikimine rağmen berbat işler yapıyorlar :)