|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba arkadaşlar önceden Google domains üzerinden 195TRY Karşılığında com alabiliyorduk. Google bu hizmeti kapatmış ucuza başka nereden com alabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kaçırma hemen burdan bedavadan biraz pahalıMerhaba arkadaşlar önceden Google domains üzerinden 195TRY Karşılığında com alabiliyorduk. Google bu hizmeti kapatmış ucuza başka nereden com alabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Güzel olurgoogle domainde domainin varsa uzat malesef sarttı domain şirketini google belki diyer firima tr ye bir fiyat getirir ucuz ola bilir googledeki gibi
inş google domain gibi ucuz fiyat tutarlar tr de dolar yüzüne hayvan gibi arttı alan adı fiyatlarıGüzel olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Google zararına verdi isim yapmak için piyasadainş google domain gibi ucuz fiyat tutarlar tr de dolar yüzüne hayvan gibi arttı alan adı fiyatları
arkadaş sattılar dediğinde inanamadım birgün gogole domaine girdim domain almak için bi baktım satıldı yazıyor afalladım birden noluyor diyeGoogle zararına verdi isim yapmak için piyasada
İnceliyorum hocam sağolunKaçırma hemen burdan bedavadan biraz pahalıhttps://www.turkhacks.com/konu/com-domain-1-65-_-kacirmayin-eylul-2023-guncel.165277/