Hoşgeldin Misafir

Script İstek UETDS Sistemi gibi Bir Script Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ens0766

9 Eki 2023
238 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://app.uetds.net/ gibi müşterilerin bilgilerini e devlettetki uetds sistemine otomatik yollayacak bir sisteme ihtiyacım var.
Bu sistem Kullanıcılar yani acentalar ,müşterinin seyahat bilgilerini tek tek elle girmektense devletin uetds sistemine otomatik bildiriyor.
Sistemde acentelara hesap açılıyor acentalarda kendine bağlı şöförlere kullanıcı adı ve şifre tanımlıyor. Şoförler seyahat ekliyorlar. Ekledikleri seyahatin bilgileri dediğim gibi uetds sistemine bildiriliyor.
Sistem kısaca bu benzeri bir script arıyorum. Yada böyle bir yazılımı yapabilecek arkadaşlar varsa ulaşsınlar...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://app.uetds.net/ gibi müşterilerin bilgilerini e devlettetki uetds sistemine otomatik yollayacak bir sisteme ihtiyacım var.
Bu sistem Kullanıcılarının ,müşterinin seyahat bilgilerini tek tek elle girmektense devletin uetds sistemine otomatik bildiriyor.
Sistemde acentelara hesap açılıyor acentalarda kendine bağlı şöförlere kullanıcı adı ve şifre tanımlıyor. Şoförler seyahat ekliyorlar. Ekledikleri seyahatin bilgileri dediğim gibi uetds sistemine bildiriliyor.
Sistem kısaca bu benzeri bir script arıyorum. Yada böyle bir yazılımı yapabilecek arkadaşlar varsa ulaşsınlar...

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu bolumde istediginiz script var ise scripti adini yazin, yada gorselini ekleyin. "Su sitedeki gibi scripti lazim" diyip bir site linki birakirsan kalici olarak banlanirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...