Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi ufak bi soru

yazilimtr

15 Tem 2026
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar

claude kullanırken sürekli onu yapamam bunu yapamam vs diyor halbuki bazı dosyalar kendimin daha da geliştirmek açıkları bulmak için kullanıyorum tersine mühendislik için ben bunun limitlerini vs nasıl kaldırabilirim bılen var ıse yardımcı olabılır mı?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,438 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
illegal işler için claudeyi önermem bunun için daha gelişmiş ve tamamen senin eğitebileceğin 1 milyar dosyaya hükmedecek bir yapay zeka geliştirmen lazım. şuan yapay zekayı kendi çıkarları için kullanan ben, sana naçizane tavsiyem, claudeyi kendi çıkarların için kullanırsan ve Türkiye Cumhuriyeti ile anlaşmalı ve içişleri bakanlığında bizahi kullandığı yapay zeka destekli program olduğundan seni ele vermesi içten bile değil! güzelce araştır, keşfet, bul ve çöz.