Hoşgeldin Misafir

Ufak Bir Duyuru

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bizim yanımızda yer alıp karnı doyunca nefsi uyanan yetim misali ufak çıkarları için kıçını başını oynatların bir çoğu kayboldu, bir çoğu konar göçer, bir çoğu götüm götüm geri dönüyor. Babasından hosting parası çalıp forum açanların kafayı çıkardığı tarihlerde bizler sanalın gırtlağına basıyorduk. Turkhacks bir kaledir, temeli hırsımız ve nefretimize kadar derinlere iner. Ne yıkılırız ne de beyaz bayrak çekeriz! Ali gider veli gelir biz burdayız...

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yararlanıp ekmeğini yiyip arkadan iş çevirenler siktirsin biz bize yeteriz baksınlar 2005 2006 yılları arşiv kayıtlarına hiçbiri yokken deep abim ve sen vardın abi

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Bizim yanımızda yer alıp karnı doyunca nefsi uyanan yetim misali ufak çıkarları için kıçını başını oynatların bir çoğu kayboldu, bir çoğu konar göçer, bir çoğu götüm götüm geri dönüyor. Babasından hosting parası çalıp forum açanların kafayı çıkardığı tarihlerde bizler sanalın gırtlağına basıyorduk. Turkhacks bir kaledir, temeli hırsımız ve nefretimize kadar derinlere iner. Ne yıkılırız ne de beyaz bayrak çekeriz! Ali gider veli gelir biz burdayız...

Birisi fena sinirlendirmiş sanırım.
 Ben pek aktif olmasam'da hep buradayım ilk formum ve son formum burası  :angel:

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Jo੮੮A' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Birisi fena sinirlendirmiş sanırım.
 Ben pek aktif olmasam'da hep buradayım ilk formum ve son formum burası  :angel:

yok ne siniri ya ufak tefek adamlar ufak tefek sorunlar