kel kafalı ayı
- 23 Ara 2023
- 716 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eyv aga
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler![]()
DEMO : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İNDİR : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Uhelp – Yardım Masası Laravel Destek Biletleme Sistemi.
UHelp, bir müşteri desteği ve yönetim çözümleri için en iyi destek sistemidir. Müşterilerin isteklerini takip eder ve müşterilerin sorunlarını sorun türü, önceliği ve kategorisine göre çözer. Müşterilerin isteklerini takip ederken en hızlı şekilde hizmet almalarını sağlar. UHelp-Destek Masası ile müşterilerinize tek tip bir destek deneyimi sağlayabilirsiniz.
Laravel Yükleyici
Uhelp bilet yönetim sistemi, kullanımı kolay, adım adım laravel sihirbaz yükleyicisi kullanılarak kurulabilir. Herhangi bir programlama bilgisi gerektirmez. Belgeleri takip edebilir ve kurabilirsiniz.
Son Derece Güvenli
Güvenlik söz konusu olduğunda, UHelp yardım masası uygulaması, ülkeleri uygulamaya erişimden beyaz listeye veya kara listeye almanızı sağlar. Ayrıca DOS saldırılarına karşı koruma sağlar ve CSRF saldırılarını da önler.
Temiz kullanıcı arayüzü
Bu daha iyi görünen yardım masası yönetici panosu kullanıcı arabirimi tasarımı daha profesyonel ve temizdir. Bu yardım masasının üç farklı pano tasarımı vardır: ikisi yönetici paneli kullanıcıları ve biri müşteriler içindir.
Arapça veya başka bir Dilde RTL Düzeni
RTL uyumlu: Tek tıklamayla sağdan sola (RTL) düzene dönüştürün. Bir RTL dili seçildiğinde tüm uygulama RTL'ye dönüştürülecektir.
Rapor Analizi
Tüm çalışanlarınızın aktivitelerini izleyin ve müşterilerin verdiği derecelendirme ile performanslarını analiz edin. Ve müşteri hizmetlerini geliştirin. Ayrıca tüm bilet ve müşteri türlerinin toplam sayısını izleyin.
Grupları Kullanarak Ekip Çalışması
Grup özelliğini kullanarak ekipleri oluşturun. Çalışanlar gruplara dahil edilebilir. Ve sonra bu grupları kategorilere atayın. Grupları kullanarak uygun bir bilet akışı sağlayarak müşterilerinize daha iyi hizmet verebilirsiniz.
Envato Yazarları
UHelp, Envato yazarları için destek sistemlerinde en iyi seçimdir. Bunlar, Envato yazarları için yararlı özelliklerdir çünkü bilet gönderimine manuel lisans doğrulama ve doğrulamayı dahil ettik.
Envato Dışı Yazarlar
Ayrıca, Envato dışı yazarlar için bu en iyi destek sistemidir. Çünkü Uygulama Ayarları > Genel Ayarlar'a gidip Envato açma/kapama düğmesini değiştirebilirsiniz. Daha sonra birden fazla amaç için kullanabilirsiniz.
Uhelp Uygulamasının Gelişmiş Özellikleri
• Rol Yönetimi
• Envato Destek Sistemi
• Özel Alanlar
• Çalışma Saatleri
• Canlı Bildirimler
• Duyurular •
Temsilci adı Gizlilik
• Bildirim/Yanıt Kısıtlaması
• Çöpe Alınan Biletler
• Bildirim Geçmişi/Zaman Çizelgesi
• Bilgi Bankası