CyBeRMeMoLi
- 23 Şub 2023
- 222 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Üst menüde Ürünler + Bölgeler olan script varmıdır bildiginiz ben formda baktım ama göremedim de yardımcı olursanız sevinirim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Üst menüde Ürünler + Bölgeler olan script varmıdır bildiginiz ben formda baktım ama göremedim de yardımcı olursanız sevinirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Php script lazım reis word press düşünmüyorum linux apache hostingim 3gb disk alanım domainim 8.2 max php kullanma hakkım var ona göre bi script lazım php olarakHerhangi bi script yada temaya kendin ekleyebilirsin örneğin wordpress ise menübar altına oluşturduğun bölge sayfalarını eklersin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Dediğim gibi görsel ve işlevsel olarak beğendiğin bir scriptin menüsünü editleyebilirsinPhp script lazım reis word press düşünmüyorum linux apache hostingim 3gb disk alanım domainim 8.2 max php kullanma hakkım var ona göre bi script lazım php olarak
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ne fark eder kendim için yada müşteri için aradaki fark ne ? onu anlamadım ikisi içinde TurkHacks web sitesi üyesi dava arkadaşına destek olmuş olmayacakmısın ??Müşteriye mi satacaksın yoksa kendin için mi kullanacaksın? Kendin için istiyorsan bakamam ama müşteri için soruyorsan bir göz atabilirim.
Vip üyelik alabilirsin.Ne fark eder kendim için yada müşteri için aradaki fark ne ? onu anlamadım ikisi içinde TurkHacks web sitesi üyesi dava arkadaşına destek olmuş olmayacakmısın ??