Hoşgeldin Misafir

Üst yönetim bakabilir mi ?

TrustedMethods

İstanbul
29 Nis 2023
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba uzun bir süredir forumunuza ilgi gösteriyorum.

Şuanda forumunuz içerik bakımından bir tık geride gibi görünüyor
codecanyon
themeforest
xenforo
Wordpress ücretli premium eklentiler.

bu platformlarda satışa sunulan tüm ücretli yazılımları en güncel halleriyle geçmiş sürümleri değil tamamen güncel halleriyle ve yeni güncellemeler aldıkça güncellemeleriyle paylaşmaya devam etsem foruma ağır bir katkı payım bulunur diye düşünüyorum.

Bilen bir kişiye paylaştığım yazılımlara kontrol sağlatabilirsiniz hacklink veya benzer hiç bir durum yoktur tamamen tertemiz dokunulmamış lisansları kaldırılmış ve kur kullan bozuk olmayan tamamen aktif çalışan sistemler olacaktır.
Böyle bir hizmet sağlayabilirim bana ne gibi bir rütbe erişim sağlayabilirsiniz ?

Ek olarak envato elements hesabım mevcut elimden geldiğince üyelerin ihtiyaçlarını lisanslı bir şekide de tedarik edebilirim.
Hesabımın yazı yazma sınırını süresini ve paylaşım limitini kaldırabilirseniz hızlı hızlı içerik eklemeye başlayabilirim.
Bu konuda bana bilgi verebilecek bir yetkili ulaşırsa sevinirim emek vereceğim içerikler ve konular için alabileceğim rütbeyi öğrenmek isterim.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,190 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

TrustedMethods

İstanbul
29 Nis 2023
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yorumlarınızda teşekkür ederim fakat bazı ismini vermeyeceğim forumlarda emeklerimin karşılığını alamadım boş boş kaldı +100 içerik.
bu nedenle ilk yetkililere danışmak istedim yapacağım paylaşımlar diğer forumlarda bulunmuyor ve bunları arayan insanların çok dikkatini çekeceğinden eminim.

Evils

Evils

İmpossible
7 Eki 2021
433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yorumlarınızda teşekkür ederim fakat bazı ismini vermeyeceğim forumlarda emeklerimin karşılığını alamadım boş boş kaldı +100 içerik.
bu nedenle ilk yetkililere danışmak istedim yapacağım paylaşımlar diğer forumlarda bulunmuyor ve bunları arayan insanların çok dikkatini çekeceğinden eminim.
Nedense herkes farklı bir forumda emek gösterip banlanıp burada konusunu aciyor hangi forum bu hocam merak ettim

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,190 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kesintisiz hizmet verdiği uzun yıllar ve aktif üyeleri bu forumun teminatıdır

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, katılım tarihiniz 2023 yılı olarak görüyorum, bunca zamandır forumu takip ettiğiniz kanaatindeyim. Yıllardır buradayım ama kesinlikle ve kesinlikle burada emeklerinin karşılıksız kalacağını düşünmen bile bence bir hatadır. Paylaşımlar gelir rütbe terfi düzenine göre terfi edilir. Tabi yönetim uygun gördüğünde çabaların ve paylaşımlarına göre rütbe terfi işlemi yapabilir. Emek olmadan yemek olmaz. Saygılarımla.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende uzun süredir buradayım. Rütbe durumu çok eski değil. Son zamanlarda takdire şayan bulduğum bi sistem. Böylelikle foruma emek veren yada sadece faydalanan belli olmuş oluyor. Tabiki emek verenler asla karşılıksız kalmıyor. Bunu sadece rütbe olarak düşünmeyin. Bir çok konuda bilgisi, tecrübesi olan kişiler yardımcı oluyor, deneyimlerini aktarıyor. Bunu hack, warez script yada tasarım olarak düşünmeyin. Farklı kategorilerde de etkileşimler çok iyi durumda. Kolay yoldan rütbe beklentiniz var ise ücreti karşılığında temin edebilirsiniz. Ama teminatınız gösterdiğiniz emek ise, hiç şüpheniz olmasın. Verdiğiniz emeklere yani açtığınız konulara gelen etkileşimler sonucunda otomatikmen rütbeniz yükselmektedir. Bunu sadece forum yetkilileri üzerinden olduğunu düşünmeyin. Her üyesini ayrı ayrı gözeten, gerek moderatörleriyle, gerekse botlarıyla bunu gerçekleştiren büyük bir mecra burası. 8 senedir buradayım. Her zaman gururla söylerim. İyiki buradayım. Başka forumlarla bağlantım olmadı, gerekde yok. O yüzden içiniz rahat olsun. :)

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rütbe verildiği gibide geri alınır dert değil bence forumların kemik kitle yönetim kadrosu düşerse işler sıkıntılı forumları bilği kütüphanesi olarak düşünülebilir
Bir time girilir ödev yapılır terfi günü gelince adminler yükseltir zaten ben en fazla asistan mod olmuşumdur 2022'de hatırlamıyorum zamanı gelince herşeyden soğuyon bırakıp gidiliyor reel hayat daha önemlidir bence rütbe degil arkadaş ortamı daha önemli. Dostum