Hoşgeldin Misafir

Usta Analist, 2021’e Kadar Bitcoin’in Göreceği Seviyeleri Adım Adım Açıkladı

|^KahiN^|

24 Eyl 2020
414 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DataDash kurucusu ve ünlü kripto analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in (BTC) artık uzun vadeli bir boğa döngüsünün ilk aşamalarında olduğuna inandığını söylüyor. Nicholas Merten, Bitcoin’in göreceği seviyeleri adım adım açıkladı.​

Nicholas Merten: Bitcoin artık uzun vadeli bir boğa döngüsünün ilk aşamalarında​
Başarılı analist Nicholas Merten, yeni bir videoda, Ağustos ortasında başlayan BTC düzeltmesinin Bitcoin‘in 10.000 doların üzerinde kalmayı başardığı için artık bittiğini söylüyor. Nicholas Merten konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​

BU DESTEK HATTINI KORUDUĞUMUZ VE DİRENİŞ ÇİZGİSİNDEN AÇIKÇA AYRILDIĞIMIZ İÇİN BURADAKİ GÖRECELİ OLARAK EN DÜŞÜK SEVİYEYİ BELİRLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.​
[img=770x578]https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp...00-1.jpg?resize=1024,768&ssl=1[/img][/CENTER]

Yerel dip noktası ile Nicholas Merten, artık Bitcoin’in yavaşça yükseliş yolculuğunu yapacağına inanıyor. Analist, bu sırada önde gelen kripto para biriminin anahtar dirençlerini desteğe dönüştürmesinin zaman alacağına inanıyor.​

Usta analist: Bitcoin 2021’in sonundan önce 30.000 doları görecek​
Nicholas Merten’in grafiğine göre, Bitcoin 2021’in sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak 30.000 doları kaydetmeye hazırlanıyor. Nicholas Merten konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​

AĞUSTOS AYINDAN İTİBAREN BURADA GÖRECE YÜKSEKLERİMİZİN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ. BURAYA GERİ GELİN. 14.000 DOLARI YENİDEN TEST EDİN. REDDEDİN. BU ARALIĞI BURADA DESTEKLEYİN (KABACA 12.000 DOLAR). BU ÖNCEKİ DİRENÇ ARALIĞI, BU YENİ DESTEK OLACAK. TEKRAR HAREKET EDECEĞİZ. HAZİRAN 2019’UN EN YÜKSEK SEVİYESİ OLAN 14.000 DOLARIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ. BURAYA GELECEĞİZ, TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİ OLAN 17.000 DOLAR CİVARINDA OLAN BU DÜŞÜK YÜKSEKLERİ TEST EDECEĞİZ. SAKİNLEŞİN. YENİ DESTEĞİMİZ 14.000 – 15.000 ABD DOLARI. BURADAN YAKLAŞIK 20.000 DOLARA GELECEK. REDDEDİLME… 17.000 DOLARA İNME VE SONRA YAVAŞÇA 23.000 DOLARA, 22.000 DOLARA VE ARDINDAN 20.000 DOLARLIK DESTEĞE GEÇECEĞİZ. BUNDAN SONRA GÖKYÜZÜ SINIRDIR. DÖNGÜ BAŞLADI.​
[img=770x418]https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp...in-6.jpg?resize=1024,556&ssl=1[/img][/CENTER]

Lider kripto para birimi Bitcoin’de son durum nedir?-

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 3 oranında artışla 11.780 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 218,3 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 25,5 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.