Hoşgeldin Misafir

Usta İsimler Bitcoin Tahminlerini Açıkladı: İşte Kısa ve Orta Vadeli Öngörüler

|^KahiN^|

24 Eyl 2020
414 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bitcoin’in fiyatı son birkaç haftadır yükselişe geçti ve 16.485 dolara kadar yükseldi. Bitcoin, geçmişte büyük bir geri dönüş noktası olarak hareket eden 16.000 doların üzerinde oldukça esneklik gösterdi. Ancak Cumartesi günü lider kripto para birimi, boğaların buharı bittiği için birkaç saat içinde 15.755 dolara kadar düştü. Diğer kripto para birimleri yani altcoin’ler de Bitcoin’in son düzeltmesi nedeniyle acı çekiyor. Peki Bitcoin bir düzeltme dönemine mi girdi? Lider kripto parada sırada ne var? İşte tahminler…​

Bitcoin bir düzeltme dönemine mi girdi? Piyasada neler oluyor?-

“Yukarı çıkan, eninde sonunda aşağı inmelidir” diyen eski bir atasözü vardır. Bitcoin, Mart ayından bu yana hızlı bir yükselişe geçti ve hem güvenli liman varlıklarını hem de riskli varlıkları büyük ölçüde geride bıraktı. Kripto para, 2017’nin görkemli boğa piyasasından bu yana görülmeyen yeni zirvelere ulaştı. Kriptokoin tarafından daha önce bildirildiği üzere, analistler Bitcoin‘in önceki boğa koşusu sırasında %30’un üzerinde birden fazla geri çekilme gördüğüne inanıyor. Bu nedenle analistler, bu rallide de benzer bir durumun olabileceğini vurguluyor.​

[img=770x513]https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp...x682.jpg?resize=1024,682&ssl=1[/img][/CENTER]

Bitcoin kısa sürede 9.000 dolar seviyelerinden neredeyse 16.500 dolara kadar yükseldi. Analistler teknik göstergelere göre, BTC’nin biraz hızlı yükseldiğini öne sürüyor. Bu nedenle, küçük bir geri çekilme veya konsolidasyon dönemi bekleniyor. Analistler, son düşüşle Bitcoin piyasasının bir düzeltme aşamasına girdiğini belirtiyor. Lider kripto para günün erken saatlerinde 15.750 dolara kadar düştü, ancak daha sonra hafif bir şekilde toparlandı. ​

Lider kripto para Bitcoin’in fiyatı için sırada ne var?-

Cantering Clark: Bitcoin piyasası yakın vadede önemli bir gerileme görebilir​
Trader ve analistler, Bitcoin’in son çöküşünün kısa bir düzeltme mi yoksa  derin bir geri çekilmenin belirtisi mi olduğu konusunda bölünmüş durumda. Başarılı analist Cantering Clark’a göre, Bitcoin piyasası yakın vadede önemli bir gerileme görmeye hazırlanıyor. Analist konuya yönelik şunları söyledi:​

FİYATLAR POMPALANDIĞINDA DİĞER HERKESLE YÜKSEK SESLE KONUŞMAYI SEVİYORUM, ANCAK ŞU ANDA ÇANTAYI GÜVENCE ALTINA ALIYORUM VE KISA VADELİ OYNUYORUM. SICAK KOŞTUĞUMUZU DÜŞÜNEREK, PİYASANIN EN ÇOK ACIYI ÇOK YAKINDA GÖRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. SPOT OYUNCULAR KOLAY BİR YOLCULUK YAPMAZ.​

[img=770x433]https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp...ault.jpg?resize=1024,576&ssl=1[/img][/CENTER]

Tyler Winklevoss: 2020 bitmeden önce Bitcoin, 20 bin doları görecek-

BTC kısa vadede düşmeye devam ederken bazı analistler, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların yıl sonundan önce yeniden test edilmesini bekliyor.  Bitcoin milyarderi Tyler Winklevoss konuya yönelik şunları söyledi:​

2020 BİTMEDEN ÖNCE BİTCOİN İÇİN TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK FİYATINI GÖRECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. FİYAT BİR AYDAN KISA BİR SÜRE İÇİNDE 10.000 DOLARDAN NEREDEYSE 14.000 DOLARA YÜKSELMİŞ OLSA DA HENÜZ GERÇEKTEN BİR PATLAMA YAPMADI. 3-5 BİN DALGALANMA GÖRMEYE BAŞLADIĞIMIZDA BOĞALAR KAÇACAK.​