Hoşgeldin Misafir

Vahşi Batı’da Hayatta Kalma Oyunu: “Frontier Legends” Erken Erişim Tarihi Açıklandı

52sarihamsi

8 Şub 2026
491 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Frontier Legends, Vahşi Batı temalı açık dünya hayatta kalma ve üretim odaklı yapısıyla Erken Erişim’e hazırlanıyor. Neojac Entertainment tarafından geliştirilen oyun, 29 Mayıs 2026 tarihinde Steam üzerinden PC oyuncularıyla buluşacak.

Frontier Legends 29 Mayıs’ta Steam’e Geliyor

Frontier-Legends.jpg

Frontier Legends, oyuncuları sınır bölgesine yeni gelmiş bir yerleşimci olarak zorlu bir hayatta kalma mücadelesinin içine atıyor. Temel ihtiyaçları karşılamak, kaynakları yönetmek ve vahşi doğada ayakta kalmak oyunun merkezinde yer alırken, zamanla kendi yerleşimini kurma ve geliştirme süreci de deneyimin önemli bir parçasını oluşturuyor. Oyuncular hem doğanın hem de haydutların tehdit ettiği bu sert dünyada kendi düzenlerini kurmaya çalışıyor.

Oyunun en dikkat çeken yönlerinden biri, oyuncuya sunduğu özgürlük sistemi oluyor. Avcı, tüccar, inşaatçı ya da kanun adamı gibi farklı roller üstlenmek mümkün olurken, verilen kararlar sınır bölgesindeki itibarınızı doğrudan etkiliyor. Bu yapı, her oyuncunun kendi hikâyesini farklı bir yoldan şekillendirmesine imkân tanıyor.

Frontier Legends ayrıca yerleşim yönetimi ve üretim sistemleriyle de öne çıkıyor. Oyuncular NPC yerleşimcileri işe alarak kasabalarını büyütebiliyor, görevler dağıtarak üretim zincirini sürdürebiliyor ve savunma sistemleri kurarak haydut saldırılarına karşı hazırlık yapabiliyor. Dinamik hava koşulları ve gece-gündüz döngüsü ise hayatta kalma deneyimini sürekli değişken bir hale getiriyor.

Keşif tarafında ise haritanın derinliklerine inerek antik kalıntıları, unutulmuş kampları ve gizemli bölgeleri keşfetmek mümkün olacak. Ayrıca çok oyunculu mod desteği sayesinde oyuncular birlikte çalışabilecek ya da rekabet ederek sınır bölgesinde kendi güç dengelerini kurabilecek.

Frontier Legends, Vahşi Batı atmosferini hayatta kalma ve şehir kurma mekanikleriyle birleştirerek Erken Erişim sürecine güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Oyun 29 Mayıs 2026’da Steam üzerinden erişime açılacak.