Hoşgeldin Misafir

Vallet Sanal Pos

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı akşamlar vallet sanal pos entegrasyonu yapıcam dokümantasyon indirdim düzenledim third_party klasorune attım ama yonetim panelinde ödemeler kısmında çıkmıyor entegrasyonunu nasıl yapabılırım yardım edebilecek varmi

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı akşamlar vallet sanal pos entegrasyonu yapıcam dokümantasyon indirdim düzenledim third_party klasorune attım ama yonetim panelinde ödemeler kısmında çıkmıyor entegrasyonunu nasıl yapabılırım yardım edebilecek varmi
Dostum öncelikle az da olsa kod bilgisine sahip olmalısın bu yüzden öncelik olarak javascript & PHP & SQL e yoğunluk ver edindigin bilgiler ile bir scripte güncellemeler ek özellikler ekle

Bu bahsettiğim süreci tamamlamadan pos & wallet entegrasyonun da patlarsın kaldi ki ufak bir açık verdiğinde tepene çökerler

Scriptinde Post Değil GET methodun varsa baştan kaybedersin

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum öncelikle az da olsa kod bilgisine sahip olmalısın bu yüzden öncelik olarak javascript & PHP & SQL e yoğunluk ver edindigin bilgiler ile bir scripte güncellemeler ek özellikler ekle

Bu bahsettiğim süreci tamamlamadan pos & wallet entegrasyonun da patlarsın kaldi ki ufak bir açık verdiğinde tepene çökerler

Scriptinde Post Değil GET methodun varsa baştan kaybedersin
tamam hocam bunlara 0 dan başlıyacam öğrencem ama sız vallet dedım sanal pos paytr gibi siz kripto para sandınız sanırsam