Hayırlı akşamlar vallet sanal pos entegrasyonu yapıcam dokümantasyon indirdim düzenledim third_party klasorune attım ama yonetim panelinde ödemeler kısmında çıkmıyor entegrasyonunu nasıl yapabılırım yardım edebilecek varmi
|
Dostum öncelikle az da olsa kod bilgisine sahip olmalısın bu yüzden öncelik olarak javascript & PHP & SQL e yoğunluk ver edindigin bilgiler ile bir scripte güncellemeler ek özellikler ekleHayırlı akşamlar vallet sanal pos entegrasyonu yapıcam dokümantasyon indirdim düzenledim third_party klasorune attım ama yonetim panelinde ödemeler kısmında çıkmıyor entegrasyonunu nasıl yapabılırım yardım edebilecek varmi
tamam hocam bunlara 0 dan başlıyacam öğrencem ama sız vallet dedım sanal pos paytr gibi siz kripto para sandınız sanırsamDostum öncelikle az da olsa kod bilgisine sahip olmalısın bu yüzden öncelik olarak javascript & PHP & SQL e yoğunluk ver edindigin bilgiler ile bir scripte güncellemeler ek özellikler ekle
Bu bahsettiğim süreci tamamlamadan pos & wallet entegrasyonun da patlarsın kaldi ki ufak bir açık verdiğinde tepene çökerler
Scriptinde Post Değil GET methodun varsa baştan kaybedersin