LeftCaps0x
- 6 Eyl 2021
- 1 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Selamlar, Biliyorsunuz son zamanlarda HWID yasaklaması meselesi çok popüler oldu. Buna oranla da piyasa da "free hwid spoofer" başlığı altında paylaşılan virüs depoları da arttı. Yepyeni bir çağ başlatıyoruz! S-RAY Spoofer ile; HWID, MAC ADRESS, IP ADRESS vs. değerlere yasaklama yapan oyunların, bütün yasaklamalarını kaldırabilirsiniz!
Video-
Status: UNDETECTED
Desteklenen İşletim Sistemleri: WINDOWS 10 ALL VERSIONS
Desteklenen İşlemciler: ALL
Desteklenen Anakart Markaları: S-RAY Spoofer'ın masaüstü cihaz olup da kaldıramadığı donanım yasaklaması olmadı! (Eski, modlu, korumları anakartlarda çalışmayabiliyor.)
Desteklenen Dizüstü Anakart Markaları: "Henüz bilinmiyor." çoğu dizüstü cihazları destekliyor! (Desteklememe sebebi: Bu markalı cihazların özel korumalı ve kapatılması imkansıza yakın olan anakart kullanması.)
SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS) -
S-RAY Spoofer donanım yasaklamasını geçici bir süre mi, yoksa kalıcı olarak mı kaldırıyor?: %100 kalıcı olarak kaldırıyor. S-RAY Spoofer; 20-50$ fiyat aralığında olan spooferlardan daha kaliteli ve daha verimli çalışmaktadır!
S-RAY Spoofer Bios up/downgrade ve format gerektiriyor mu?: Evet.
Format ve Bios up/downgrade yapmasını bilmiyorum, uzaktan yardım edebiliyor musunuz?: Tabii ki, her türlü yaşadığınız sorun için, Teamviewer ve AnyDesk gibi uzaktan bağlantı yazılımları ile doğrudan destek verebiliyoruz. Sıralama şu şekilde olmalıdır: Format>Bios up/downgrade>Spoof
S-RAY Spoofer donanım yasaklanmamı kaldırmadı, iade mevcut mu?: İade sistemi mevcut. Fakat sahte görüntüler ile çalışmasına rağmen, çalışmamış gibi gösterip parasını geri almaya çalışanlara önlem olarak; cihazınıza uzaktan bağlanarak birkaç test yapıp, onayladıktan sonra iadenizi yapabiliyoruz.
S-RAY Spoofer cihazımın herhangi bir bileşenine veya dosyasına zarar verir mi?: Hayır, S-RAY Spoofer cihazınızın hiçbir bileşenine ve dosyasına zarar vermez.
Eski seri numaralarıma nasıl geri dönerim?: Eski seri numaralarınıza dönmek için format atmanız yeterli olacaktır.
Fiyat Bilgileri:-
Tek seferlik spoof: 100TL
Fiyatımız bütçe dostudur. Başka bir site veya forumda bu fiyatı bulamayacağınızın garantisini veririz!
Ödeme seçenekleri: Ininal - Papara
İletişim için resmi Discord hesabım: LeftCaps#1028-