Hoşgeldin Misafir

Valorant İçin Profesyonel C++ External/Internal Cheat Developer Arıyorum – Devamlı İş + İyi Bütçe

tafotay

9 Şub 2026
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar,

Valorant hile satışı için uzun vadeli çalışacağım güvenilir bir coder arıyorum.
Aradığım kişi:
- Bu işi daha önce yapmış, profesyonel ve tecrübeli (Valorant Vanguard bypass tecrübesi olanlar öncelikli)
- C++ bilen, reverse engineering + memory hacking + bypass teknikleri konusunda bilgili
- Yarı yolda bırakmayacak, düzenli update/fix yapacak biri (aylık patch'lerde hızlı çalışır)
- Devamlı ortaklık/iş yapacağız (ilk proje sonrası aylık bakım + yeni özellikler için)

İstediğim temel paket (basit/normal seviyede başlıyoruz, sonra geliştiririz):
- Normal bypasslı Valorant external/internal cheat (aimbot, ESP, radar vs.)
- Temp HWID spoofer
- KeyAuth sistemi + basit loader/app panel (hile seçimli)
- Basit HTML web panel (lisans üretimi, sadece ben göreceğim)

Bütçe: Var, kaliteli iş için sorun yok (detaylı konuşuruz).
İletişim: Sadece WhatsApp (telefon numarası veremeyecekler yazmasın lütfen)
Ödeme: IBAN üzerinden (güvenilirlik için)

Ciddi ve tecrübeliysen yaz lütfen. Vouch/proof/önceki işlerin varsa paylaş, görüşelim.

Teşekkürler!

ustacım

18 Mar 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
benim kendi developerim var kendi authumuz ve private sistemlerimiz var. 2.5 senedir piyasadayım sana şunu söylüyorum ilk olarak reseller başla eğer yoksa. satışların arttıktan sonra developer al kendine ve her developere güvenme atar scamı kaybolur her ürününe lisans satın al. Artık eskisi gibi çok priv ürün yok zaten hepsi cg gibi platformlarda open source paylaşıldı çoğu lamer eleman gidip onları topluyo türklerin neredeyse hepsi o nedenle developer arıyorsun yurt dışında özellikle brezilya tarafından bulursun örneğin Yarvx gibi arkadaşım benim çok sağlamdır.

tafotay

9 Şub 2026
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
benim kendi developerim var kendi authumuz ve private sistemlerimiz var. 2.5 senedir piyasadayım sana şunu söylüyorum ilk olarak reseller başla eğer yoksa. satışların arttıktan sonra developer al kendine ve her developere güvenme atar scamı kaybolur her ürününe lisans satın al. Artık eskisi gibi çok priv ürün yok zaten hepsi cg gibi platformlarda open source paylaşıldı çoğu lamer eleman gidip onları topluyo türklerin neredeyse hepsi o nedenle developer arıyorsun yurt dışında özellikle brezilya tarafından bulursun örneğin Yarvx gibi arkadaşım benim çok sağlamdır.
dc den eklermisin konuşalım tafotay